Караше я един чиче над 50 и каза,че нямал проблеми с ченгетата.Просто не обърнал внимание че е на обратно и така си я залепил човека.

Ivo_Dinkov написа:Проблем е и още как. По правилник залепена на всички други места, освен в долен десен ъгъл винетка я прави невалидна, т.е. равносилно е на нямане на винетка. Сега са затегнали контрола в КАТ и като нищо ще отнесеш един приятен акт, който съмнявам се горните кибици ще ти поемат. Прежали 5- тте лева и ходи да ти я преместят.
agumba написа:
Стига сте приказвали глупости, не е толкоз важно, в кой ъгъл ще е лепната винетката, важното е да я има! Още малко и разрешение за ходене до тоалетна ще искате, какъв е тоя страх, и при комунизма го нямаше даже! И аз си лепя стикера за газта в долния ъгъл, така ми харесва, да ме накажат, ако могат!
Layer написа:agumba написа:
Стига сте приказвали глупости, не е толкоз важно, в кой ъгъл ще е лепната винетката, важното е да я има! Още малко и разрешение за ходене до тоалетна ще искате, какъв е тоя страх, и при комунизма го нямаше даже! И аз си лепя стикера за газта в долния ъгъл, така ми харесва, да ме накажат, ако могат!
Аз 7 години си карах колата без стикер за газово, но това не значи че е правилно.Дали е правилно или дали ни харесва или дали ни пишат актове са много различни неща.
Наредба за условията и реда за събиране на винетни такси за платено ползване на определени републикански пътища за определен срок
Чл. 11. (1) Винетката се състои от две части-едната част-винетен стикер, се залепва на видно място на долния десен ъгъл на предното стъкло на пътното превозно средство, а другата част се съхранява от водача на пътното превозно средство и е доказателство за платената винетна такса за ползване на републиканските пътища.
agumba написа:Е, къде виждаш тука императивно разпореждане, винетката да е точно, единствено, само там, и никъде другаде?
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 37 госта