kokovanev написа: ...
не е конкретно към мен отправена репликата, но, коко, ако се движи със 100 тоз камион, въобще няма и да си помисля да го изпреварвам. тамън ще ме пази от камикадзета, които се мъчат да изпреварват от насрещното.
kokovanev написа:Смятам дори, че 1.6 АБУ е на прага на безопасното шофиране за това купе. Още повече, че след 12-13 год. употреба и неизвестен пробег някое и др. магаре е избягало от табуна...![]()
Представи си ситуация: във 12 год. Венто 1.4 АБД сте 4 човека с нормално тегло, пълноценно използващи наистина огромния му багажник и се налага изпреварване на дълъг камион с полуремарке, който се движи с около 100 км/ч по равното. Имаш интензивно насрещно движение. Пред "твоя" камион има още нещо /примерно/ на сравн. малка дистанция. 3-та, 6к оборота? Колко засилване ще трябва и ще спре ли Венто-то навреме зад другия? Май по-добре да се кара зад камиона...
luboveliki написа:има двигатели за всеки джоб и вкус!!!!тази тема е безкрайна!!!аз съм карал и мощни двигатели и слаби....да нагласа е цялата работа!!!!все пак ги произвеждат големи фирми и си се продават,кой какво си иска това си кара!!!!нама смисъл в излишни спорове и да се осират малки или слаби двигатели(още като са замисляни от инженерите е било да са слаби)![]()
chefito написа:тука пак половината се изкараха по умни от инженерите не ваг...подавайте молби и отивайте да работите да им покажите как требе се правят колите....
madmen написа:chefito написа:тука пак половината се изкараха по умни от инженерите не ваг...подавайте молби и отивайте да работите да им покажите как требе се правят колите....
Верно требе да пробвам. Самите инжинери от ВАГ си признават че АБД-то е най-куция мотор излязъл оттам, а пък аз им вярвам.
Да не ви троша хатъра, ама що си купихте АБД, задавали ли сте си въпроса някога.... Защото са мноооого по-евтини. А защо ли са по евтини, ами защото са мноооооого проблемни. Както и да е -> всеки има различна философия.
Темата беше една , ние говорим за друго.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Bing [Bot] и 105 госта