audiokick написа:stilko написа:А неможе ли след удара да не е блокирал на 217, а да се е изкривил на 217Това със скоростомера ми е малко ала бала. С този курник с 217 немогат да съберат колата, камо ли него.
Абсолютно, нема начин тоя удар да е с 150, та камо ли 217 км
Vizor написа:audiokick написа:stilko написа:А неможе ли след удара да не е блокирал на 217, а да се е изкривил на 217Това със скоростомера ми е малко ала бала. С този курник с 217 немогат да съберат колата, камо ли него.
Абсолютно, нема начин тоя удар да е с 150, та камо ли 217 км
как го реши пък това ? някакъв експерт ли си ? виждал съм няколко удара с над 200. Единия беше от мерцедес 300Д с 4 човека вътре поднесе и се преобърна. 4-мата живи с наранявания по телата и чупени ръце. Другия беше бмв блъска човек с 200+ човека на 2 части .. да грозна гледка но определено не е било на магистрала и пак е било с 200.
+ това съм виждал и такива без оцелели. голф 4 сотаджииски мисля че на 161 в бургас една мантинела разделя пътя на две и те не са оцелили пътя и точно през мантинелата казаха че удара е бил с 180км. едната част от колата беше от ляво на мантинелата другата от дясно.. просто я беше разрязало на 2. Оцелели нямаше. Една калибра със 180 съм виждал как се одари.. представи си .. отпреде единия умира а отзаде този който е бил е изхвърчал от предния джам
аа.. май ти се пенишaudiokick написа:...
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 42 госта