Е това мисля бие всякакви рекорди - катастрофа с 217 км/ч
- juve
- Автомобил: Pasat B3-Seat Leon TDI
- Двигател: AAZ - ALH
Много сте толерантни нещо днес.....
Тоя субект, с взетата за алкохол книжка поне е имал "благоразумието" да се пребие сам и да не повлече невинни хора с него си ...... поне веднъж може да се каже : има някаква справедливост !
Е как да си пусна децата да играят по улицата , едно време поне по селата беше по спокойно, сега изродите тръгнаха и там ..... 
- The_Machine
- Автомобил:
- Двигател:
- DIABLO 666
- Автомобил: daewoo racer - citroen xsara
- Двигател:
единственото кофти в случая е че е загинал човек макар и виновен за нещо но все пак е човешки живот,аз несъм гледал новините но за селски път със 217км/ч си е направо лудост.аз също съм карал по селски път бързо но на 160 км/ч и се отказах щото щях да полетя в нивата.определено ако оцелееш след карането с висока скорост после разсъждаваш какво е можело да стане както правя аз (след като бича по магистралата със 180-190 км/ч) и ако недай си боже пукнеш гума или нещо на пътя те подхлъзне и така пътник ама това сме ние хората мислим след като сме го направили.а и 100% съм сигурен че една няколко %-та си купуват чисто нови гуми а останалите карат със стари.
- Vizor
- Изгубена душа
- Автомобил: Subaru Forester XT
- Двигател:
- Контакти:
audiokick написа:stilko написа:А неможе ли след удара да не е блокирал на 217, а да се е изкривил на 217Това със скоростомера ми е малко ала бала. С този курник с 217 немогат да съберат колата, камо ли него.
Абсолютно, нема начин тоя удар да е с 150, та камо ли 217 км
как го реши пък това ? някакъв експерт ли си ? виждал съм няколко удара с над 200. Единия беше от мерцедес 300Д с 4 човека вътре поднесе и се преобърна. 4-мата живи с наранявания по телата и чупени ръце. Другия беше бмв блъска човек с 200+ човека на 2 части .. да грозна гледка но определено не е било на магистрала и пак е било с 200.
+ това съм виждал и такива без оцелели. голф 4 сотаджииски мисля че на 161 в бургас една мантинела разделя пътя на две и те не са оцелили пътя и точно през мантинелата казаха че удара е бил с 180км. едната част от колата беше от ляво на мантинелата другата от дясно.. просто я беше разрязало на 2. Оцелели нямаше. Една калибра със 180 съм виждал как се одари.. представи си .. отпреде единия умира а отзаде този който е бил е изхвърчал от предния джам
- audiokick
- Автомобил:
- Двигател:
Vizor написа:audiokick написа:stilko написа:А неможе ли след удара да не е блокирал на 217, а да се е изкривил на 217Това със скоростомера ми е малко ала бала. С този курник с 217 немогат да съберат колата, камо ли него.
Абсолютно, нема начин тоя удар да е с 150, та камо ли 217 км
как го реши пък това ? някакъв експерт ли си ? виждал съм няколко удара с над 200. Единия беше от мерцедес 300Д с 4 човека вътре поднесе и се преобърна. 4-мата живи с наранявания по телата и чупени ръце. Другия беше бмв блъска човек с 200+ човека на 2 части .. да грозна гледка но определено не е било на магистрала и пак е било с 200.
+ това съм виждал и такива без оцелели. голф 4 сотаджииски мисля че на 161 в бургас една мантинела разделя пътя на две и те не са оцелили пътя и точно през мантинелата казаха че удара е бил с 180км. едната част от колата беше от ляво на мантинелата другата от дясно.. просто я беше разрязало на 2. Оцелели нямаше. Една калибра със 180 съм виждал как се одари.. представи си .. отпреде единия умира а отзаде този който е бил е изхвърчал от предния джам
Ти па кво се пениш бе? Изказвам личното си мнение, че на тоя път с 217 км колата ще се търкаля до Варна. Някаде да съм те молил да си съгласен с мене? Лично мнение, ако беше видял колата и ти щеше да се усъмниш.
- Vizor
- Изгубена душа
- Автомобил: Subaru Forester XT
- Двигател:
- Контакти:
аа.. май ти се пенишaudiokick написа:...