Любов от пръв поглед....еххх Жига...

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
Plumber
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Plumber » Чет 03 май 2007 14:45

Жигулата си е класика,обаче си на 15 пич.Изчакай още малко и ще караш законно.Пък такива таралясници и тогава ще има и ще си вземеш да я дереш из селото :)

Потребителски аватар
CRX Racing
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот CRX Racing » Чет 03 май 2007 14:57

По-добре недей :wink: Ако искаш да се разкарваш с нещо си вземи някое скутерче или Simson, Balkan, но не и кола!

Потребителски аватар
Сашо Белята
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Сашо Белята » Чет 03 май 2007 16:37

Брато Жиголетката е ненормална машина и аз имам една такава,карам си я все още също като тебе на село.Но предимно се ползва за работа.Моят савет е вземай Соц.возилото и не му мисли...а докато чакаш да вземеш книгата си я стягаи малко по малко,тъйкато предполагам че има работа по нея.Аз лично си хода рядко по село,по точно само септември месец като почне гроздобера.Но преди да трагна си отделям по 4,5 дена да си я раздвижа,че направо сичко клеясва. :roll:

Потребителски аватар
Stef4o
Автомобил: Golf V
Двигател: BKD

Мнениеот Stef4o » Чет 03 май 2007 17:46

Извинявам се за малко късното включване,но няма начин знаете...
относно баща ми...ами той каза ,че риска е голям и че не е разумно...но не ми каза - "не може" или нещо такова,но сега сериозно се замислям...а скутерче и т.н(този вид возила) не ми харесват...щом не чувам да тропа като вали дъжд, не е за мен това возило...

искам я защото един вид си е моя, мога да я разглобя без да се замислям дали мога отново да я зглобя(разглабянето с цел научаване на нещо разбира се)...и такива неща...консумативи и т.н....пък и съм фен таралясниците...смисъл по някакъв начин ме привличат,колите с много екстри са ми някакси лигави с тези глезотий в тях :?

Потребителски аватар
Stef4o

Мнениеот Stef4o » Чет 03 май 2007 19:04

сега говорих с майка ми(баща ми е на работа) и тя орева навалицата...
-"ама как без номера?"
-"нямаш книжка"
-"ако те спрат полицайте?!?!" и т.н.

вече се изморих и ми уби цялото желание...за всичко :roll:
и се замислям ,че ако всеки път когато излизам с жигата ми пили така,просто няма смисъл... :roll:
по принцип е права за всичко,но.....и аз не знам.....

Потребителски аватар
ChernoGTI
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ChernoGTI » Чет 03 май 2007 19:26

ти добре си се насочил шофер да ставаш....ами поддръжка,бензин,ако се удариш или удариш някой(пази Боже) но все пак помисли...малко е рано....аз тогава на 15 когато бях се кефих с на наще Шкодичката......3 пъти се блъснах(за щастие леко но имаше щети) закъсвахме почти всеки път на връщане от село щото издумквах бенз-а до край........малко остана да убия една баба заради Майсторско Шофиране......не се ангажирай още....карай си с баща си примерно ...ходете за риба......на излет , наблюдавай докато ремонтира нещо по колата....това е...и аз си го мислех едно време тоя вариант ама....е сега съм на 18 че се ангажирах и ми е трудно да смогна за какво ли не по тая кола....ти на 15 :roll: П.С.А за моторче виж може едно балканче или симсон ама мн внимавай че и с тва съм падал много :lol:

Потребителски аватар
Stef4o

Мнениеот Stef4o » Чет 03 май 2007 19:36

мисля ,че консумативите не са проблем...ходя на село събота и неделя и само тогава ще се кара,а и пропускям доста често заради форумски сбирки и др.ангажименти и ми се е събирало да не ходя 1-2-3 месеца....така че няма да се кара много много а и като ходя няма къде толкова да карам,но
за другото си прав,но не е ли същото дали с пасата на баща ми или с жигулата ще се движа?!?!и в двата случая се срамувам от това че излагам ХОРА на риск,но го правя,за да науча шофьорки умения и навици,а не като отида на изпита да не съм се качвал в кола...

пп винаги премислям всяка ситуация(да не ме обвините в бъдещо убийство) и като не съм сигурен в нещо не го правя,виждал съм разни лелки дето тръгват от 345325-ия път и си мисля че те са много по опасни от мен на пътя...

Потребителски аватар
Stef4o

Мнениеот Stef4o » Чет 03 май 2007 19:44

колкото и голям оптимист да съм...май тази работа с жигата няма да стане... :roll: ...за мое съжаление :(

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”