Любов от пръв поглед....еххх Жига...
- CRX Racing
- Автомобил:
- Двигател:
- Сашо Белята
- Автомобил:
- Двигател:
Брато Жиголетката е ненормална машина и аз имам една такава,карам си я все още също като тебе на село.Но предимно се ползва за работа.Моят савет е вземай Соц.возилото и не му мисли...а докато чакаш да вземеш книгата си я стягаи малко по малко,тъйкато предполагам че има работа по нея.Аз лично си хода рядко по село,по точно само септември месец като почне гроздобера.Но преди да трагна си отделям по 4,5 дена да си я раздвижа,че направо сичко клеясва. 

- Stef4o
- Автомобил: Golf V
- Двигател: BKD
Извинявам се за малко късното включване,но няма начин знаете...
относно баща ми...ами той каза ,че риска е голям и че не е разумно...но не ми каза - "не може" или нещо такова,но сега сериозно се замислям...а скутерче и т.н(този вид возила) не ми харесват...щом не чувам да тропа като вали дъжд, не е за мен това возило...
искам я защото един вид си е моя, мога да я разглобя без да се замислям дали мога отново да я зглобя(разглабянето с цел научаване на нещо разбира се)...и такива неща...консумативи и т.н....пък и съм фен таралясниците...смисъл по някакъв начин ме привличат,колите с много екстри са ми някакси лигави с тези глезотий в тях
относно баща ми...ами той каза ,че риска е голям и че не е разумно...но не ми каза - "не може" или нещо такова,но сега сериозно се замислям...а скутерче и т.н(този вид возила) не ми харесват...щом не чувам да тропа като вали дъжд, не е за мен това возило...
искам я защото един вид си е моя, мога да я разглобя без да се замислям дали мога отново да я зглобя(разглабянето с цел научаване на нещо разбира се)...и такива неща...консумативи и т.н....пък и съм фен таралясниците...смисъл по някакъв начин ме привличат,колите с много екстри са ми някакси лигави с тези глезотий в тях

- Stef4o
сега говорих с майка ми(баща ми е на работа) и тя орева навалицата...
-"ама как без номера?"
-"нямаш книжка"
-"ако те спрат полицайте?!?!" и т.н.
вече се изморих и ми уби цялото желание...за всичко
и се замислям ,че ако всеки път когато излизам с жигата ми пили така,просто няма смисъл...
по принцип е права за всичко,но.....и аз не знам.....
-"ама как без номера?"
-"нямаш книжка"
-"ако те спрат полицайте?!?!" и т.н.
вече се изморих и ми уби цялото желание...за всичко

и се замислям ,че ако всеки път когато излизам с жигата ми пили така,просто няма смисъл...

по принцип е права за всичко,но.....и аз не знам.....
- ChernoGTI
- Автомобил:
- Двигател:
ти добре си се насочил шофер да ставаш....ами поддръжка,бензин,ако се удариш или удариш някой(пази Боже) но все пак помисли...малко е рано....аз тогава на 15 когато бях се кефих с на наще Шкодичката......3 пъти се блъснах(за щастие леко но имаше щети) закъсвахме почти всеки път на връщане от село щото издумквах бенз-а до край........малко остана да убия една баба заради Майсторско Шофиране......не се ангажирай още....карай си с баща си примерно ...ходете за риба......на излет , наблюдавай докато ремонтира нещо по колата....това е...и аз си го мислех едно време тоя вариант ама....е сега съм на 18 че се ангажирах и ми е трудно да смогна за какво ли не по тая кола....ти на 15
П.С.А за моторче виж може едно балканче или симсон ама мн внимавай че и с тва съм падал много 

- Stef4o
мисля ,че консумативите не са проблем...ходя на село събота и неделя и само тогава ще се кара,а и пропускям доста често заради форумски сбирки и др.ангажименти и ми се е събирало да не ходя 1-2-3 месеца....така че няма да се кара много много а и като ходя няма къде толкова да карам,но
за другото си прав,но не е ли същото дали с пасата на баща ми или с жигулата ще се движа?!?!и в двата случая се срамувам от това че излагам ХОРА на риск,но го правя,за да науча шофьорки умения и навици,а не като отида на изпита да не съм се качвал в кола...
пп винаги премислям всяка ситуация(да не ме обвините в бъдещо убийство) и като не съм сигурен в нещо не го правя,виждал съм разни лелки дето тръгват от 345325-ия път и си мисля че те са много по опасни от мен на пътя...
за другото си прав,но не е ли същото дали с пасата на баща ми или с жигулата ще се движа?!?!и в двата случая се срамувам от това че излагам ХОРА на риск,но го правя,за да науча шофьорки умения и навици,а не като отида на изпита да не съм се качвал в кола...
пп винаги премислям всяка ситуация(да не ме обвините в бъдещо убийство) и като не съм сигурен в нещо не го правя,виждал съм разни лелки дето тръгват от 345325-ия път и си мисля че те са много по опасни от мен на пътя...
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”