KOKO ГЕОРГИЕВ написа:Колега, налагало се е на мои познати да заверяват гаранция на акумулатор в град, където няма посочен в гаранционната карта сервиз. Принципно процедурата е следната:
Съставя се протокол и се вписват най-важните данни на автомобила и резултатите от измерването. Всеки читав сервиз знае какво е необходима да се замери. Подписва сe и се поставя печат, като се посочват данните на автосервиза. Колко ще поискат е въпрос на договорка, но както ти казват не превишава 5 лева, а ако си им познат клиент става и безплатно.
Задължително се поставя дата и е желателно не повече от 10 календарни дни от датата на покупката.
Още отсега те предупреждавам, че акумулаторът е едно от изделията, чиято рекламация се приема много трудно.
Дано не им се налага да ползват гаранцията тия познати щото от сервиза посочен в гаранцията за заверка със сигурност ще ги пратят да си предявят рекламацията там където са си направили заверката ,понеже аз имам приятел в сервиз който ще ми завери гаранцията та ако ще алтернатора ми да пуска 11 волта,пък аз после ще ходя да се жалвам на други.....да ама нЕма да мине номера