Акумулатор - заверяване гаранционна карта

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
Stivi
Автомобил:
Двигател:

Re: Акумулатор - заверяване гаранционна карта

Мнениеот Stivi » Пет 09 сеп 2016 21:52

KOKO ГЕОРГИЕВ написа:Колега, налагало се е на мои познати да заверяват гаранция на акумулатор в град, където няма посочен в гаранционната карта сервиз. Принципно процедурата е следната:
Съставя се протокол и се вписват най-важните данни на автомобила и резултатите от измерването. Всеки читав сервиз знае какво е необходима да се замери. Подписва сe и се поставя печат, като се посочват данните на автосервиза. Колко ще поискат е въпрос на договорка, но както ти казват не превишава 5 лева, а ако си им познат клиент става и безплатно.
Задължително се поставя дата и е желателно не повече от 10 календарни дни от датата на покупката.
Още отсега те предупреждавам, че акумулаторът е едно от изделията, чиято рекламация се приема много трудно.

Дано не им се налага да ползват гаранцията тия познати щото от сервиза посочен в гаранцията за заверка със сигурност ще ги пратят да си предявят рекламацията там където са си направили заверката ,понеже аз имам приятел в сервиз който ще ми завери гаранцията та ако ще алтернатора ми да пуска 11 волта,пък аз после ще ходя да се жалвам на други.....да ама нЕма да мине номера :a045 Все едно на новата ми гаранционна кола да не правя обслужване в официалния сервиз а да им занеса подпечатана бележа от сервиз "Бай Киро и баджанака" че всичко е извършено при тях с качествени части и масло ,и между другото да им кажа че колата не върви,пуши и ако обичат да ми я поправят :mhihi

Потребителски аватар
К.Одаджийски
VW експерт
VW експерт
Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
Двигател: B207L

Мнениеот К.Одаджийски » Пет 09 сеп 2016 22:35

Не че, като си купих акумулатор от магазин, в който ми премериха зареждането с мултимер и ми подпечатиха гаранцията и като отидох, не пропадна цялата работа.
Сутрин на студено мрътвец, бутах като откачен 4 дни покрай нова година. Ама като запали веднъж, после никакви ядове цял ден. Да ама докато го закарам до магазина, той вече се е заредил и пали от раз. Качва го на някакъв тестер, вади разпечатки, здраве 94% перфектен акумулатор. Итака в положение пат, сдадох го за скрап за 10 кинта и отидох да си купя възможно най- евтиния китайски акумулатор. Ако изкара 2 години, изкара, ако не, в кофата и нов най евтин

Потребителски аватар
Stivi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Stivi » Пет 09 сеп 2016 22:49

К.Одаджийски написа:Не че, като си купих акумулатор от магазин, в който ми премериха зареждането с мултимер и ми подпечатиха гаранцията и като отидох, не пропадна цялата работа.

Това вече е друга тема в която много подобни случаи биха се прочели,но потвърждава факта ,че и с добре заверена гаранция удряш греда ,а какво остава за заверка от друг сервиз нефигуриращ в списъка :exclaim

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”