Интересен начин да катастрофирам

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
titi7707
Автомобил: Golf 3
Двигател: ABS 1993

Мнениеот titi7707 » Сря 16 май 2007 18:33

в Плевен само гараж или охраняем паркинг!няма управия с тези крадци мен ме опариха с един халоген :twisted: :twisted: :twisted:

Потребителски аватар
Koksan
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Koksan » Сря 16 май 2007 23:46

И аз съм пресен от събота и неделя! Ебало си е майката! Тръгвам с на бащата Пасатора .... и при потегляне се чува странен шум отпред в ляво! Като засилиш го няма! Слизам аз лягам гледам .... нищо ... тръгвам пак бавно ... пак дрънка! Реших да сваля таза .... свалям и той единият болт направо паднал ... другия на последната стъпка на резбата а двата разхлабени ..... викам брех .... чакай да видя дясното ..... същата история, само дето нямаше още паднали .... продалжих отзад в дясно ... пак така .... само отзад в ляво беше добре положението! А съм 100% сигурен че не е от гумаджиите ... 1 защотото са мои хора, а и второ ... предната седмица ходих да си купувам едни секретни болтове за Половера .... и като мерих болта на пасата отпред в ляво лично стегнах Всичко .... както аз си мога :) Та явно са си харесали железничките ми джанти копелетата гадни! Просто в плевен има недостиг на такива джанти .... за големия таз ... аз търся от 2-3 месеца вече и немога да намеря 2! :) Ама вече .... секретчетата и да свалят копелетата ... ама ако ги набарам ... какво ги чака ... също не е истина! :(

Потребителски аватар
DAXC
Автомобил:
Двигател:

Re: Интересен начин да катастрофирам

Мнениеот DAXC » Чет 17 май 2007 8:01

Thunder написа:Значи колеги незнам дали е тука мястото и на тази тема,ама ще я преместя ако ми кажете къде трябва да е:)
Значи паркирал съм в Плевен в един комплекс на Сторгозия за 1 денонощие. Та тръгвам аз на следващия ден и гледам нещо ми трака отзад вляво, спрях да видя какво не можах даразбера и тръгнах за Свищов, че съм студент там. И като пристигнах на Свищов почнах да махам джантата, вдигам на крик и т.н.
А то се оказа, че някой ми е развъртял болтовете на джантата с около два оборота, абе направо с ръка можех да ги отвъртя.И нензам къв късметлия съм , че не се пребих по пътя някъде, а карах бързичко.Шантава работа, незнам какво още ще понеса от тия тъпани.

Хора очевидци на станалото ми разказаха случка, при която както се движи едина ладата и изведнъж предна лява гума задминава колата. Последствията са нов спирачен апарат, диск, амортисьор, малко ламарини. Това става на въпрос за каране в град с ниска скорост. Теб явно има кой да те пази. Бягай на съборната църква да запалиш свещ. Пък друг път когато чуеш да трака нещо, спри да хвърлиш поглед.
Поздрави.

Потребителски аватар
Thunder
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Thunder » Чет 17 май 2007 13:40

Незнам ама вече когато си тръгвам на дълъг път и ще си проверявам заедно с другите работи и болтовете на джантите:) Иначе е добра идеята да си паля свещ на Съборната и без това там ми е квартирата, преди да тръгна си палвам една свещ и отлитам:)

Потребителски аватар
teo_ss
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот teo_ss » Чет 17 май 2007 16:31

Thunder написа:...... и гледам нещо ми трака отзад вляво, спрях да видя какво не можах даразбера и тръгнах за Свищов.....И нензам къв късметлия съм , че не се пребих по пътя някъде, а карах бързичко..

Извадил си щур късмет, колега. Ама и как може да караш "бързичко", (незнам как го разбираш), като си усетил че "нещо трака".
:gruebel

Потребителски аватар
mishu
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот mishu » Чет 17 май 2007 17:03

Thunder написа:Значи колеги незнам дали е тука мястото и на тази тема,ама ще я преместя ако ми кажете къде трябва да е:)
Значи паркирал съм в Плевен в един комплекс на Сторгозия за 1 денонощие. Та тръгвам аз на следващия ден и гледам нещо ми трака отзад вляво, спрях да видя какво не можах даразбера и тръгнах за Свищов, че съм студент там. И като пристигнах на Свищов почнах да махам джантата, вдигам на крик и т.н.
А то се оказа, че някой ми е развъртял болтовете на джантата с около два оборота, абе направо с ръка можех да ги отвъртя.И нензам къв късметлия съм , че не се пребих по пътя някъде, а карах бързичко.Шантава работа, незнам какво още ще понеса от тия тъпани.

На мен пък някой ми беше махнал единия болт, а другия наполовина развит. Цял ден си бях карал така и чак на другия ден забелязах какво е.

Потребителски аватар
Thunder
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Thunder » Пет 18 май 2007 12:29

teo_ss написа:
Thunder написа:...... и гледам нещо ми трака отзад вляво, спрях да видя какво не можах даразбера и тръгнах за Свищов.....И нензам къв късметлия съм , че не се пребих по пътя някъде, а карах бързичко..

Извадил си щур късмет, колега. Ама и как може да караш "бързичко", (незнам как го разбираш), като си усетил че "нещо трака".
:gruebel

Ами то тракаше само по дупките, а пък то пътя през повечето реме е хубав, пък и си помислих, че е лагер.Ама няма значение нали всичко мина добре.И за това се радвам.

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”