Кайен и Туарег-уголемени голфчета
Volkswagen Golf VI – ново поколение или обстоен фейслифт?
- niikoo_1
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
bobo7 написа:никога не е късно да станеш за резил
Що реши така обоснови се
Още повече, все още не е ясно как ще изглежда колата в окончателния и вариант.
Или е по-лесно само да се хули и да се гледа негативно
kokovanev написа:Бобо май пак е прав... Свръхусложнени и изцедени мини /1.2 и 1.4 - позор.../ агрегати с 2 компресора в уж "бюджетния" клас, от там - направо отиваш на "бегачки"-те, всичко е ФСИ и ТФСИ... Филтри, масло и свещи няма да можеш сам да си смениш, за друго - да не говорим... Дизелите са на мода - добре, обаче - комън-и с филтри за твърди частици, наблъскани с електроника и изцедени също като бензиновите - караш 5 год. или 200-250к км. и изхвърляш, като за това време освен консумативите сменяш най-много 1 акумулатор и 2-3 комплекта накладки... После всичко е достигнало експлатационния си праг /вкл. и прословутата ДСГ-кутия, ако си с нея.../ и колата е пред разпадане - по-добре направо нова, вместо парите и ядовете да правиш 5-годишната... Икономични са, ново поколение /и бензиновите/, но не е за нас това...
П.П. Колата става като ДВД-плеър - ако си изкара гаранцията - пак добре, после направо на боклука...
Голям си мислител, не даже мислител е слабо казано ти си хипер мега анализатор на автомобилния пазар, трябва концерните да се допитват до теб преди да пускат нов двигател или нещо друго, поздравявам те
Това се търси на пазара това се предлага, повечето хора дето пускат тук коментари дори не са запознати какво се предлага от конкуренцията и т.н за да правят такива задълбочени анализи.
- kokovanev
- Автомобил:
- Двигател:
Не виждам с какво Ви дразни мнението ми? Или по принцип не можете да приемете, че някой разсъждава по др. начин? Както и да е...
Не съм против прогреса, напротив. Но съм против китайщината, стоките за еднократна употреба /без тоал. хартия, "свинските опашки" и още няколко
/ и магазините "За 1 лв." Принципно - това доразсипва с ужасяваща скорост природните ресурси /те и без това не са безкрайни.../ и околната среда... Това по принцип.
В частност: бачкам наистина здраво, за да осигуря всичко необходимо на семейството си. Не се занимавам с "далавери" или търговия и услуги. В резултат - не мога да си позволя да отделям 400-500-600 лв. месечно
за лизинг на нов автомобил, който ми харесва /върши работа/, за застраховки и прочие експл. разходи не говорим... Не мога да си позволя и малко по-нов /примерно 5 годишен/ автомобил, на който най-много един филтър /за купето - примерно...
/ да може да му смениш извън сервиз и иска закачване с комп. за щяло и нещяло, за цени на части и за това тук "майсторите" колко му "разбират" да не говорим - такава е моята реалност, такова е и моето мнение.
А дали знам и дали следя другите фирми какво предлагат на пазара - ти, Нико, няма как да знаеш. Но ме е яд, че и ФВ следва пазарните "тенденций", които лично за мен са "кола=ДВД" - кофти... Ако толкова те радват тенденцийте от конкуренцията - вземи си Киа Сийд /словашка е все пак, там правят Туарег, ха, ха.../ или Пежо 308 /е няма такъв грозник.../, или... Стига нелепости, най-вероятно и от любопитство не си ги поглеждал, спирам, че ще наруша правилата. Точка. Поздрави.
Не съм против прогреса, напротив. Но съм против китайщината, стоките за еднократна употреба /без тоал. хартия, "свинските опашки" и още няколко
В частност: бачкам наистина здраво, за да осигуря всичко необходимо на семейството си. Не се занимавам с "далавери" или търговия и услуги. В резултат - не мога да си позволя да отделям 400-500-600 лв. месечно
А дали знам и дали следя другите фирми какво предлагат на пазара - ти, Нико, няма как да знаеш. Но ме е яд, че и ФВ следва пазарните "тенденций", които лично за мен са "кола=ДВД" - кофти... Ако толкова те радват тенденцийте от конкуренцията - вземи си Киа Сийд /словашка е все пак, там правят Туарег, ха, ха.../ или Пежо 308 /е няма такъв грозник.../, или... Стига нелепости, най-вероятно и от любопитство не си ги поглеждал, спирам, че ще наруша правилата. Точка. Поздрави.
Последна промяна от kokovanev на Вто 11 сеп 2007 13:46, променено общо 4 пъти.
- G3
- Автомобил: Vw Sharan 7M
- Двигател: 2.8 v6 204ps 4motion Ha METAH
bobo7 написа:никога не е късно да станеш за резил
http://www.prazerdedirigir.com.br/ - мисля че е 6-ца

- deluX
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
G3 написа:bobo7 написа:никога не е късно да станеш за резил
http://www.prazerdedirigir.com.br/ - мисля че е 6-ца![]()
![]()
Мен ме кефи
- kaiser666
- Автомобил: Bmw E34
- Двигател: M20B20
deluX написа:G3 написа:bobo7 написа:никога не е късно да станеш за резил
http://www.prazerdedirigir.com.br/ - мисля че е 6-ца![]()
![]()
Мен ме кефи
A защо като махнеш фаровете и стоповете става четворка