^Joreto написа:Задното предаване е много по-добро от предното! (мое лично мнение) Добре си се ориентирал към BMW, но за тези парички едва ли ще намериш добро. трябва да е по дъртичко, без екстри, малък мотор... не, че не се намират и по-евтинки, ама ще береш ядове. Иначе такова удоволствие от шофирането както BMW едвали ще изпиташ от друга марка... Аз имах 316-ка Е36 и пак ме радваше много. В момента събирам парички за кола и знам само, че отново ще е BMW

Човек трябва да е извратен за да изпитва удоволствие от шофирането на 316и
lowrider написа:
И аз бях пред същата дилема като тебе, но ако трябва да сме честни 318ис и 320и не са пъргави коли и са леко бавни особено 318ис-ката.
Покарах няколко както и няколко АБФ-фа след това и познай, кое ми хареса повече и кое взех.
Кеф от задното има да определено, но колата трябва да е +150коня, ако е БМВ, 318ис/320и на сухо едвам въртят едната гума при навит волан и газ от място

да завъртиш такава кола и да направиш т.н донът на сухо е супер мъка.
Занасяне на сухо на хубав асфалт става само при навит волан в като натиснеш съединителя газ до дупка и рязко риташ съединителя и задницата тръгва.
Това е на сухо няма друг начин.
Абе мъка с две думи.
Сега хубаво, е че Е36ците до 94-95 не са много скъпи, даже се намират по-лесно и за по-малко пари от титав АБФ 96-97