Вземай баварка и не се чуди. Бавничка е ама реве готино и е със задно. Има потенциал за още коне. Мъка, мъка разубедете ме да не си купувам е36 coupe ,или...
- fast_t
- Автомобил: VW Corrado G60 1992
- Двигател: PG
Ако ще взимаш баварка, само шестак!
Четири цилиндрово BMW не е BMW! А относно италианските коли, според мен няма смисъл, отказвай се от тях. Доколкото става на въпрос за VR6, той реве яко, ама е с предно и най-добре стои на Corrado. Така че ако е VR6 да е Corrado. Колите със задно предаване са леко по-интересни.
Вземай баварка и не се чуди. Бавничка е ама реве готино и е със задно. Има потенциал за още коне. 
Вземай баварка и не се чуди. Бавничка е ама реве готино и е със задно. Има потенциал за още коне.
Последна промяна от fast_t на Чет 20 сеп 2007 17:02, променено общо 1 път.
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
- Gigabyte
- Автомобил: neko drugo
- Двигател: vaprosche
Купи си БМВ цяла зима да видим кво ще праиш.Както един приятел купи си БМВ и нафтовата помпа се скапа и ремонта е само 700лв(става дума за 6 цилиндров 2.4 ТД). Затва помисли и за скъпата подръжка и за минуса на задното.Дори вартбурга има предно ,а ти къде се връщаш на тва задно
Кола която ще ти достави кеф ,е Ланчия Делта Интеграле ,но са вече колекционерски или пак Ланчия Делта с големия двигател 16v .Също може и Мерджан 124 3.0 4MaticTurbo
Но Ланчията си остава.... 
Кола която ще ти достави кеф ,е Ланчия Делта Интеграле ,но са вече колекционерски или пак Ланчия Делта с големия двигател 16v .Също може и Мерджан 124 3.0 4MaticTurbo
- niikoo_1
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
^Joreto написа:Задното предаване е много по-добро от предното! (мое лично мнение) Добре си се ориентирал към BMW, но за тези парички едва ли ще намериш добро. трябва да е по дъртичко, без екстри, малък мотор... не, че не се намират и по-евтинки, ама ще береш ядове. Иначе такова удоволствие от шофирането както BMW едвали ще изпиташ от друга марка... Аз имах 316-ка Е36 и пак ме радваше много. В момента събирам парички за кола и знам само, че отново ще е BMW
Човек трябва да е извратен за да изпитва удоволствие от шофирането на 316и
lowrider написа:
И аз бях пред същата дилема като тебе, но ако трябва да сме честни 318ис и 320и не са пъргави коли и са леко бавни особено 318ис-ката.
Покарах няколко както и няколко АБФ-фа след това и познай, кое ми хареса повече и кое взех.
Кеф от задното има да определено, но колата трябва да е +150коня, ако е БМВ, 318ис/320и на сухо едвам въртят едната гума при навит волан и газ от място
Занасяне на сухо на хубав асфалт става само при навит волан в като натиснеш съединителя газ до дупка и рязко риташ съединителя и задницата тръгва.
Това е на сухо няма друг начин.
Абе мъка с две думи.
Сега хубаво, е че Е36ците до 94-95 не са много скъпи, даже се намират по-лесно и за по-малко пари от титав АБФ 96-97
- fast_t
- Автомобил: VW Corrado G60 1992
- Двигател: PG
Хора, що не направите един отделен раздел във форума с името "ABF" и там си ги хвалете тея ABF-чета!
Всеки втори говори за тея ABF-и, кво пък толкова... Колега, сега ти разяснявам леко нещата
:
BMW E36 320i:
[+] уникален рев на шестак, задно предаване(всички знаем за какво е добро то
)
[-] поддържаш 2000 кубика двигател, ама с 24V и 6 цилиндъра, леко мудничка кола, BG се напълни с такива тройки
VW Golf 3 GTI 16V:
За него оставям на колегите да ти разясняват, щото и без това голфовете тройки нещо "не са ми на сърцето", да не взема да обидя някой фен на тройките.
Всеки втори говори за тея ABF-и, кво пък толкова... Колега, сега ти разяснявам леко нещата BMW E36 320i:
[+] уникален рев на шестак, задно предаване(всички знаем за какво е добро то
[-] поддържаш 2000 кубика двигател, ама с 24V и 6 цилиндъра, леко мудничка кола, BG се напълни с такива тройки
VW Golf 3 GTI 16V:
За него оставям на колегите да ти разясняват, щото и без това голфовете тройки нещо "не са ми на сърцето", да не взема да обидя някой фен на тройките.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”