CLK във всичките си модификации е на базата (шасито) на С класата.
brabus написа:Едни фарове и табло не означават, че колата е на базата да даден модел![]()
CLK във всичките си модификации е на базата (шасито) на С класата.
И аз съм на същото мнение но за визия и лукс определено бавареца превъхожда.Вътре като седнещ просто е истинса красота и возията е в пъти по добраnando 16v написа:А ве и аз бих взел голфа![]()
БМВ-то си по висок клас ама от страна на подръжката ще патиш доста повече
Голфа хем ще върви повече хем ще е по икономичен
То това е ясно колега та дори и бавареца да е 150кс пак пада от голфаxP_NiRee написа:Голф-а ще сцепи БМВ-то. Аз преди 3-4 дена случайно се пробвах с едно БМВ Е36 не го знам кво беше. Собственика каза че било 318iS. Просто не можа да ме изпревари. И той като каза че било 318 му викам "бахти куцото бмв". Така че Голфа ще размаже БМВ-то
Veso101 написа:brabus написа:СLK е на базата на C класа, а не на Е и аз също съм страшен фен точно на първото CLK![]()
За мен 318 е слабо, но както каза мой приятел, който си пада много по тази марка (кара е36 320), би взел и 316 само да е е46.
Наистина красива кола е БМВ-то.
Ако се качваш на "новата" кола от тази, която ти е в гаража според мен ще си доволен от към вървеж.
Лично бих взел Голфа, но аз съм болен...
Първото CLK е на базата на Е , а второто след 2002 със съединените фарове е на С. Затва искам първото.
Rabbit_TDI написа:Първото CLK е на базата на Е , а второто след 2002 със съединените фарове е на С. Затва искам първото.
Точно щото е на Е базата/и аз съм на тва мнение/ с тоя мотор си е мъртвец-един приятел имаше и принципно беше читава
brabus написа:Казваш, че си пробвал БМВто, но май не си пробвал 1.8Т на Голф?
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 40 госта