Дребна кражба, но пак боли...

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
scruc
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот scruc » Пет 12 окт 2007 11:23

Ма.....цата им наркоманска, на мене оня ден на голфа ми откраднаха капачката дето крие задната халка за теглене ,тая скапана капачка струва 5 лева , ама ако го бях гепил заради тия 5 лева цял живот сакат щеше да ходи. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

П.С. Колега не се тормози за тая дреболия вярно гадно е ама се преживява, а с тия стотинки дето ги е искарал от тебе рано или късно свещи ше си купи копелето.

Потребителски аватар
Bob.Baev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Bob.Baev » Пет 12 окт 2007 11:57

Благодаря на всички за разбирането! :bowdown

Да, наистина е нещо супер дребно и елементарно, казах го и в първия си пост в темата. И именно заради това може би е толкова дразнещо!

Между другото, тази лайсна ако я видя ще я позная - одраскана е по специфичен начин. Вече ще гледам лайсните на всеки голф из квартала а и не само там :evil: САМО да я видя на някой (защото съм 100% сигурен, че е някой от квартала), ще му смъкна де що има за смъкване по екстериора на колата и ще го изгоря. :twisted:

Потребителски аватар
Gigabyte
Автомобил: neko drugo
Двигател: vaprosche

Мнениеот Gigabyte » Пет 12 окт 2007 11:58

Направи си колата без лайсни ,малко китец ,боица и готово ;) Няма да я крадат и може да изглежда доста по-добре ;) Се ще ти излезе толкова пари ;)

Потребителски аватар
skotis
Автомобил: VW Golf IV 1.8T GTI
Двигател: AGU

Мнениеот skotis » Пет 12 окт 2007 11:59

Нещастници колкото щеш...не е само в България това, навсякъде е така, където има хора. На мен редовно някой ми взима капачките на вентилите, щото все хубави си слагам, ама сега съм с черни пластмасови и не ги барат :lol: ...а хем колата е на охраняем паркинг, ама може и докато съм бил във фантастико, например... Не се ядосвай колега...не е приятно амааа...се случва. Сега се сетих преди година един нещастник с черен Хлопел астра(седан) ми счупи дясното огледало(тогава бях с пасат В3) видях го ама избяха, а и аз после разбрах че ми е счупено стъклото на огледалото. Та тоя още го търся, не заради 40-те лева за огледалото, ами задето избяга и ако го намеря, ще го позная и обещавам, че ще му потроша колата, ако и той е там...и него :twisted: За такива як (ама зверски чак) бой и нищо друго... Хайде колега, със здраве и отиди да си купиш друга, а ония има кой да го накаже;)

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”