П.С. Колега не се тормози за тая дреболия вярно гадно е ама се преживява, а с тия стотинки дето ги е искарал от тебе рано или късно свещи ше си купи копелето.
Дребна кражба, но пак боли...
Ма.....цата им наркоманска, на мене оня ден на голфа ми откраднаха капачката дето крие задната халка за теглене ,тая скапана капачка струва 5 лева , ама ако го бях гепил заради тия 5 лева цял живот сакат щеше да ходи.
П.С. Колега не се тормози за тая дреболия вярно гадно е ама се преживява, а с тия стотинки дето ги е искарал от тебе рано или късно свещи ше си купи копелето.
- Bob.Baev
- Автомобил:
- Двигател:
Благодаря на всички за разбирането!
Да, наистина е нещо супер дребно и елементарно, казах го и в първия си пост в темата. И именно заради това може би е толкова дразнещо!
Между другото, тази лайсна ако я видя ще я позная - одраскана е по специфичен начин. Вече ще гледам лайсните на всеки голф из квартала а и не само там
САМО да я видя на някой (защото съм 100% сигурен, че е някой от квартала), ще му смъкна де що има за смъкване по екстериора на колата и ще го изгоря. 
Да, наистина е нещо супер дребно и елементарно, казах го и в първия си пост в темата. И именно заради това може би е толкова дразнещо!
Между другото, тази лайсна ако я видя ще я позная - одраскана е по специфичен начин. Вече ще гледам лайсните на всеки голф из квартала а и не само там
- skotis
- Автомобил: VW Golf IV 1.8T GTI
- Двигател: AGU
Нещастници колкото щеш...не е само в България това, навсякъде е така, където има хора. На мен редовно някой ми взима капачките на вентилите, щото все хубави си слагам, ама сега съм с черни пластмасови и не ги барат
...а хем колата е на охраняем паркинг, ама може и докато съм бил във фантастико, например... Не се ядосвай колега...не е приятно амааа...се случва. Сега се сетих преди година един нещастник с черен Хлопел астра(седан) ми счупи дясното огледало(тогава бях с пасат В3) видях го ама избяха, а и аз после разбрах че ми е счупено стъклото на огледалото. Та тоя още го търся, не заради 40-те лева за огледалото, ами задето избяга и ако го намеря, ще го позная и обещавам, че ще му потроша колата, ако и той е там...и него
За такива як (ама зверски чак) бой и нищо друго... Хайде колега, със здраве и отиди да си купиш друга, а ония има кой да го накаже;)
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”