как бихте постьпили?

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
Matematiks
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Matematiks » Съб 29 дек 2007 22:44

ами аз сум все още с договора щото не сум го карал а после като смениш двиг. се минава през технотест и се регистрира с новият двигател

Потребителски аватар
quattro^^
Автомобил: audi a6 c5
Двигател: AJL

Мнениеот quattro^^ » Съб 29 дек 2007 22:48

Ти си решаваш ама от бус на голф (не знам за каква работа ти трябва) ама ми ми струва по-дбре да си оправиш буса,щото за тея пари трудно ще намериш кола дет сичко да и е фред или горе-долу (на коледа чат пат стаат чудеса mhihi )

Потребителски аватар
sashoskiora
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот sashoskiora » Съб 29 дек 2007 22:59

Ако смени двигателя,автомобила си е вечно негов

Е това ме плаши много,а и вече искаш ли да караш в тези условия всичко трябва да ти е 6 и технически и документално.
С неплатени данъци и коли с пълномощно съм брал ядове.Една 1-ичка така отиде за 500лв,собственика по талон беше починал.
Една ремонтирана Регата дизел със затрити документи ми стои пред блока и като ги гледам тези бартери,продажби с пълномощно,не регистрирани в данъчното,сменени двигатели,пребоядисани,изтрити номера на двигателя и т.н. и направо се чудя как ги карат тези коли.

Потребителски аватар
Matematiks
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Matematiks » Съб 29 дек 2007 23:19

буса е вече мои просто не е регистриран в кат за което ще ме глобят знам,а голфа си е с редовни документи и си е вьрвящ аз ще му взема всичко и ще изхвьрля купето,но двиг си има документи както и целият голф и ще го регистрирам буса направо с новият двиг слвд като сьм минал през технотест,или ще оставя моят блок ако и голфа е с механични повдигачи .....

Потребителски аватар
sashoskiora
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот sashoskiora » Съб 29 дек 2007 23:29

Дори да имаш условия,много работа ми се вижда и много време и разправии с документи,та съвета ми е да си направиш двигателя.Не е ясно и другия дето ще го вземеш в какво състояние е.

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”