как бихте постьпили?
- Matematiks
- Автомобил:
- Двигател:
- sashoskiora
- Автомобил:
- Двигател:
Ако смени двигателя,автомобила си е вечно негов
Е това ме плаши много,а и вече искаш ли да караш в тези условия всичко трябва да ти е 6 и технически и документално.
С неплатени данъци и коли с пълномощно съм брал ядове.Една 1-ичка така отиде за 500лв,собственика по талон беше починал.
Една ремонтирана Регата дизел със затрити документи ми стои пред блока и като ги гледам тези бартери,продажби с пълномощно,не регистрирани в данъчното,сменени двигатели,пребоядисани,изтрити номера на двигателя и т.н. и направо се чудя как ги карат тези коли.
Е това ме плаши много,а и вече искаш ли да караш в тези условия всичко трябва да ти е 6 и технически и документално.
С неплатени данъци и коли с пълномощно съм брал ядове.Една 1-ичка така отиде за 500лв,собственика по талон беше починал.
Една ремонтирана Регата дизел със затрити документи ми стои пред блока и като ги гледам тези бартери,продажби с пълномощно,не регистрирани в данъчното,сменени двигатели,пребоядисани,изтрити номера на двигателя и т.н. и направо се чудя как ги карат тези коли.
- Matematiks
- Автомобил:
- Двигател:
буса е вече мои просто не е регистриран в кат за което ще ме глобят знам,а голфа си е с редовни документи и си е вьрвящ аз ще му взема всичко и ще изхвьрля купето,но двиг си има документи както и целият голф и ще го регистрирам буса направо с новият двиг слвд като сьм минал през технотест,или ще оставя моят блок ако и голфа е с механични повдигачи .....
- sashoskiora
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”