bomber написа:yeti123 написа:Gigabyte написа:bomber написа:yeti123 написа:... защото ако не си поддържаш чистачките и 200лв да струват, и мусака да правят, ако не ги поддържаш ще се скапе перото!
Това което ми допада при Боша е и визията им, отделно че засега чистят доста, доста добре... ще видим обаче докога!
А колега как ги поддържаш твойте

Сменя често ремъците,маслото и филтрите

+ тампони на макферсона, че с тия дупки!
Е кажи де колега

Интересно ми е

Както колегата казва по-горе, зимата трябва да се вдигат от прозореца за да не замръзват - разликата с обикновенната чистачка, е че на обикновенната чистачка самото рамо замръзва, докато при безшарнирните няма какво да замръзне, освен перото разбира се!
Не си мислете че ги мажа с нещо, защото после предното стъкло ще е доста интересно намазано! Когато спирам някъде, поради всякакви паднали ПО-ЕДРИ боклуци, могат да повредят не само самото стъкло но и самото перо, затова редовно преди да тръгна премахвам такива субекти! Може да звучи глупаво и смешно, но си преставате малка пръчка паднала от дърво, която преминава под чистачката - първо че надира самото стъкло, второ поврежда и самото перо. За да се чисти самото стъкло хубаво, то трябва също да е хубаво, но за съжаление, поради много строежи (говорим за София, а и в другите градове също) по улиците има страшно много кал от машините и камионите от тези строежи, и заради това и на мойто, както сигурно и на вашите стъкла има "спомени", което от своя страна довежда до неоптимално чистене!
Може да звучи глупаво, но при мене си е навик, както е навик поддръжката и на останалите части по колата!