scuba написа:dobrinb написа:joker написа:Новият многократен световен шампион се казва КИМИИИИИИ!
Аха, аха - просто не знам кой може да му се опре с такъв автомобил.
един млад чернокож юнак, ще му накъса ританките. Не забравяйте как Кими стана шамион!!!!
dobrinb написа:Част от новите правила е, че скоростната кутия ще трябва да издържа 4 състезания. Освен това има две нови писти - във Валенсия и Сингапур, като последната ще е нощно каране.
П.П: Всички членове на клуба могат да прочетат темата в членската зона за посещението на Ф1 в Истанбул.
Ludia написа:dobrinb написа:Част от новите правила е, че скоростната кутия ще трябва да издържа 4 състезания. Освен това има две нови писти - във Валенсия и Сингапур, като последната ще е нощно каране.
П.П: Всички членове на клуба могат да прочетат темата в членската зона за посещението на Ф1 в Истанбул.
е защо само членовете, дай и аз да чета
DragoGT написа:Ludia написа:dobrinb написа:Част от новите правила е, че скоростната кутия ще трябва да издържа 4 състезания. Освен това има две нови писти - във Валенсия и Сингапур, като последната ще е нощно каране.
е защо само членовете, дай и аз да чета
защото ще се прави клубно посещение и се иска бърза и стегната организация че време не остана та така...
има си и привилегии да си член на клуба
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 42 госта