съжалявам перси

Ludia написа:Милослав написа:Кой квартал е това бре.
Баси гадовете.
би трябвало х димитър да е
nadia23 написа:Ти имаш ли каско?Ако имаш,би трябвало да имаш аларма,тя не се ли е включила?Ако нямаш аларма и каско,за какво си оставяш музиката в колата?
Не разбрахте ли,че ако имате нещо на стойност >20лева тия педалчета ще разбиват.За тях това е все едно на улицата са намерили парите.
zaro написа:nadia23 написа:Ти имаш ли каско?Ако имаш,би трябвало да имаш аларма,тя не се ли е включила?Ако нямаш аларма и каско,за какво си оставяш музиката в колата?
Не разбрахте ли,че ако имате нещо на стойност >20лева тия педалчета ще разбиват.За тях това е все едно на улицата са намерили парите.
То няма цял живот каскота и аларми и барикади и да се мъкнат касетофони и колони и фарове и стопове.
Колежке тамън сега ще си подмениш аудиото, не се ядосвай, здраве да е.
Persefona написа:zaro написа:nadia23 написа:Ти имаш ли каско?Ако имаш,би трябвало да имаш аларма,тя не се ли е включила?Ако нямаш аларма и каско,за какво си оставяш музиката в колата?
То няма цял живот каскота и аларми и барикади и да се мъкнат касетофони и колони и фарове и стопове.
Колежке тамън сега ще си подмениш аудиото, не се ядосвай, здраве да е.
Имам аларма, която никой не е чул...Балкона ми е откъм булеварда и аз няма как да я чуя, но винаги съм разчитала, че ако стане нещо съседите ми ще реагират (голяма грешка)
Нито музиката, нито колоните бяха скъпи и не ме е яд толкова, че са ми ги откраднали, колкото че никой не реагира... хората си минаваха, разглеждаха и отминаваха... - нормална всекидневна гледка. Вече нормална всекидневна гледка са кражби, побои, убийства.... Хората дори не ги впечатлява нещо такова, това се превръща във всекидневие!!!! Което е плашещо...
RAD&KO написа:За това ако хванеш крадец - ЯК МУ ГЪЗЕЦ!!! БОЙ ДО СПУКВАНЕ!!!
Съчувствам ти и на мен ми се случи преди няколко години и куките писаха протокол и нищо
Да ***** и пущиняците! Наркомани бяха ... Намерих и човека ма той каза - блъскай ме аз съм друсан и нищо не усещам ...
Аз го разпитах, защо гепи, а той ми отговори, че касетофона му е говорел - вземи ме, вземи ме ??? ...
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 40 госта