съжалявам перси
Разбиха ми колата :(((
- Persefona
- Пололизирана
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ludia написа:Милослав написа:Кой квартал е това бре.
Баси гадовете.
би трябвало х димитър да е
Тц, Младост 1
И това нито е за първи път, нито се случва само на мен
Вече човек дори и кола на 15 години не може да си остави пред блока без да се притеснява. Както едно време хората си качваха акумулаторите вкъщи вечер за да не им ги откраднат.
А съм на ъгъла на Цариградско шосе, където е осветено!
- zaro
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
nadia23 написа:Ти имаш ли каско?Ако имаш,би трябвало да имаш аларма,тя не се ли е включила?Ако нямаш аларма и каско,за какво си оставяш музиката в колата?
Не разбрахте ли,че ако имате нещо на стойност >20лева тия педалчета ще разбиват.За тях това е все едно на улицата са намерили парите.
То няма цял живот каскота и аларми и барикади и да се мъкнат касетофони и колони и фарове и стопове.
Колежке тамън сега ще си подмениш аудиото, не се ядосвай, здраве да е.
- Persefona
- Пололизирана
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
zaro написа:nadia23 написа:Ти имаш ли каско?Ако имаш,би трябвало да имаш аларма,тя не се ли е включила?Ако нямаш аларма и каско,за какво си оставяш музиката в колата?
Не разбрахте ли,че ако имате нещо на стойност >20лева тия педалчета ще разбиват.За тях това е все едно на улицата са намерили парите.
То няма цял живот каскота и аларми и барикади и да се мъкнат касетофони и колони и фарове и стопове.
Имам аларма, която никой не е чул...
Нито музиката, нито колоните бяха скъпи и не ме е яд толкова, че са ми ги откраднали, колкото че никой не реагира... хората си минаваха, разглеждаха и отминаваха... - нормална всекидневна гледка. Вече нормална всекидневна гледка са кражби, побои, убийства.... Хората дори не ги впечатлява нещо такова, това се превръща във всекидневие!!!! Което е плашещо...
- Ivailo
- Автомобил: VW Golf mk3
- Двигател: AAZ
- Контакти:
Persefona написа:zaro написа:nadia23 написа:Ти имаш ли каско?Ако имаш,би трябвало да имаш аларма,тя не се ли е включила?Ако нямаш аларма и каско,за какво си оставяш музиката в колата?
Имам аларма, която никой не е чул...Балкона ми е откъм булеварда и аз няма как да я чуя, но винаги съм разчитала, че ако стане нещо съседите ми ще реагират (голяма грешка)
Нито музиката, нито колоните бяха скъпи и не ме е яд толкова, че са ми ги откраднали, колкото че никой не реагира... хората си минаваха, разглеждаха и отминаваха... - нормална всекидневна гледка. Вече нормална всекидневна гледка са кражби, побои, убийства.... Хората дори не ги впечатлява нещо такова, това се превръща във всекидневие!!!! Което е плашещо...
Ми нормално... На съседите можеш да разчиташ или да ти надуят гюбек в 3 през нощта или да ти викнат куки ако си празнуваш рождения ден.
Съжалявам за случката. Аз за това не си правя мойта кола. Сега от нея могат да вземат само тялото за CD-то, но за него не ме е грижа, щото съм го застраховал. Тъпото е, че после трябва да обикалям застрахователи, да търся стъкло и т.н.
edit: И май наистина са взели младостите на прицел...
- RAD&KO
- Автомобил: Passat Variant B3 [3A5 35I]
- Двигател: PB 1990
- Контакти:
За това ако хванеш крадец - ЯК МУ ГЪЗЕЦ!!! БОЙ ДО СПУКВАНЕ!!!
Съчувствам ти и на мен ми се случи преди няколко години и куките писаха протокол и нищо
Да ***** и пущиняците! Наркомани бяха ... Намерих и човека ма той каза - блъскай ме аз съм друсан и нищо не усещам ...
Аз го разпитах, защо гепи, а той ми отговори, че касетофона му е говорел - вземи ме, вземи ме ??? ...
п.с. Куките питаха аз от къде знам кой ми е гепил кас'т'фона и как ще докажа, че това е моя човек и да не се меся, защото работата ставала "интересна" и да не пипам човека ?????? ...........
Съчувствам ти и на мен ми се случи преди няколко години и куките писаха протокол и нищо
Да ***** и пущиняците! Наркомани бяха ... Намерих и човека ма той каза - блъскай ме аз съм друсан и нищо не усещам ...
Аз го разпитах, защо гепи, а той ми отговори, че касетофона му е говорел - вземи ме, вземи ме ??? ...
п.с. Куките питаха аз от къде знам кой ми е гепил кас'т'фона и как ще докажа, че това е моя човек и да не се меся, защото работата ставала "интересна" и да не пипам човека ?????? ...........
Последна промяна от RAD&KO на Пет 04 юли 2008 11:14, променено общо 1 път.
- Ivailo
- Автомобил: VW Golf mk3
- Двигател: AAZ
- Контакти:
RAD&KO написа:За това ако хванеш крадец - ЯК МУ ГЪЗЕЦ!!! БОЙ ДО СПУКВАНЕ!!!
аз бих го счупил
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”