Разбиха ми колата :(((

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
Vizor
Изгубена душа
Автомобил: Subaru Forester XT
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Vizor » Пет 04 юли 2008 10:04

Това не може да бъде :( бахти нещасниците :( направо ми е писнало от такива неща
съжалявам перси :( ако можем да помагаме с нещо казвай .. само ако дочуеш кой е .. идваме групичката на шаро ;)

Потребителски аватар
Persefona
Пололизирана
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Persefona » Пет 04 юли 2008 10:06

Ludia написа:
Милослав написа:Кой квартал е това бре.
Баси гадовете.

би трябвало х димитър да е

Тц, Младост 1 :evil:
И това нито е за първи път, нито се случва само на мен :(
Вече човек дори и кола на 15 години не може да си остави пред блока без да се притеснява. Както едно време хората си качваха акумулаторите вкъщи вечер за да не им ги откраднат. :No
А съм на ъгъла на Цариградско шосе, където е осветено! :evil: :evil: :evil:

Потребителски аватар
teddymc
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот teddymc » Пет 04 юли 2008 10:16

Много съжалявам, колежке. Дано да не ги приемаш вътрешно тия неща.
А на извършителите: ДА ВИ ИЗСЪХНАТ РЪЧИЧКИТЕ ДАНО!!!!!!

Потребителски аватар
Bobi_S13
Der Polizist
Автомобил: VW Passat
Двигател: AVF

Мнениеот Bobi_S13 » Пет 04 юли 2008 10:29

искренно съжалявам.
ако разбереш кои са само драсни аз съм от Мл.4 така че ще се отзова веднага. Само разбери. И аз ще се ослушвам че съм в Мл. 1 всеки ден.
и познавам някой от тоя тип гадове.

Потребителски аватар
Sara_Bold
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Sara_Bold » Пет 04 юли 2008 10:33

Много неприятно! Отивай при застрахователите и в кобра!
Мойте коли доста често са ги разбивали, та в един момент на голфа се принудих вечерно време да си вадя целия касетофон! :evil:

Потребителски аватар
nadia23
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот nadia23 » Пет 04 юли 2008 10:40

Ти имаш ли каско?Ако имаш,би трябвало да имаш аларма,тя не се ли е включила?Ако нямаш аларма и каско,за какво си оставяш музиката в колата?
Не разбрахте ли,че ако имате нещо на стойност >20лева тия педалчета ще разбиват.За тях това е все едно на улицата са намерили парите.

Потребителски аватар
zaro
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот zaro » Пет 04 юли 2008 10:41

nadia23 написа:Ти имаш ли каско?Ако имаш,би трябвало да имаш аларма,тя не се ли е включила?Ако нямаш аларма и каско,за какво си оставяш музиката в колата?
Не разбрахте ли,че ако имате нещо на стойност >20лева тия педалчета ще разбиват.За тях това е все едно на улицата са намерили парите.

То няма цял живот каскота и аларми и барикади и да се мъкнат касетофони и колони и фарове и стопове.
Колежке тамън сега ще си подмениш аудиото, не се ядосвай, здраве да е.

Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludia » Пет 04 юли 2008 10:49

Persefona написа:
Ludia написа:
Милослав написа:Кой квартал е това бре.
Баси гадовете.

би трябвало х димитър да е

Тц, Младост 1 :evil:

е кога се премести ? :lol: :lol:
или защо учеше чак в 95-то, а не в младост? ;)

Потребителски аватар
Persefona
Пололизирана
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Persefona » Пет 04 юли 2008 10:56

zaro написа:
nadia23 написа:Ти имаш ли каско?Ако имаш,би трябвало да имаш аларма,тя не се ли е включила?Ако нямаш аларма и каско,за какво си оставяш музиката в колата?

То няма цял живот каскота и аларми и барикади и да се мъкнат касетофони и колони и фарове и стопове.

Имам аларма, която никой не е чул... :? Балкона ми е откъм булеварда и аз няма как да я чуя, но винаги съм разчитала, че ако стане нещо съседите ми ще реагират (голяма грешка) :?
Нито музиката, нито колоните бяха скъпи и не ме е яд толкова, че са ми ги откраднали, колкото че никой не реагира... хората си минаваха, разглеждаха и отминаваха... - нормална всекидневна гледка. Вече нормална всекидневна гледка са кражби, побои, убийства.... Хората дори не ги впечатлява нещо такова, това се превръща във всекидневие!!!! Което е плашещо...

Потребителски аватар
PESHERLAN
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот PESHERLAN » Пет 04 юли 2008 11:06

Мръсници,заслужават :rocketwhore

Потребителски аватар
Ivailo
Автомобил: VW Golf mk3
Двигател: AAZ
Контакти:

Мнениеот Ivailo » Пет 04 юли 2008 11:06

Persefona написа:
zaro написа:

Имам аларма, която никой не е чул... :? Балкона ми е откъм булеварда и аз няма как да я чуя, но винаги съм разчитала, че ако стане нещо съседите ми ще реагират (голяма грешка) :?
Нито музиката, нито колоните бяха скъпи и не ме е яд толкова, че са ми ги откраднали, колкото че никой не реагира... хората си минаваха, разглеждаха и отминаваха... - нормална всекидневна гледка. Вече нормална всекидневна гледка са кражби, побои, убийства.... Хората дори не ги впечатлява нещо такова, това се превръща във всекидневие!!!! Което е плашещо...

Ми нормално... На съседите можеш да разчиташ или да ти надуят гюбек в 3 през нощта или да ти викнат куки ако си празнуваш рождения ден.
Съжалявам за случката. Аз за това не си правя мойта кола. Сега от нея могат да вземат само тялото за CD-то, но за него не ме е грижа, щото съм го застраховал. Тъпото е, че после трябва да обикалям застрахователи, да търся стъкло и т.н.

edit: И май наистина са взели младостите на прицел...

Потребителски аватар
RAD&KO
Автомобил: Passat Variant B3 [3A5 35I]
Двигател: PB 1990
Контакти:

Мнениеот RAD&KO » Пет 04 юли 2008 11:08

За това ако хванеш крадец - ЯК МУ ГЪЗЕЦ!!! БОЙ ДО СПУКВАНЕ!!!
Съчувствам ти и на мен ми се случи преди няколко години и куките писаха протокол и нищо :evil:
Да ***** и пущиняците! Наркомани бяха ... Намерих и човека ма той каза - блъскай ме аз съм друсан и нищо не усещам ...
Аз го разпитах, защо гепи, а той ми отговори, че касетофона му е говорел - вземи ме, вземи ме ??? ... :shock

п.с. Куките питаха аз от къде знам кой ми е гепил кас'т'фона и как ще докажа, че това е моя човек и да не се меся, защото работата ставала "интересна" и да не пипам човека ?????? ........... :shock

Последна промяна от RAD&KO на Пет 04 юли 2008 11:14, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Ivailo
Автомобил: VW Golf mk3
Двигател: AAZ
Контакти:

Мнениеот Ivailo » Пет 04 юли 2008 11:11

RAD&KO написа:За това ако хванеш крадец - ЯК МУ ГЪЗЕЦ!!! БОЙ ДО СПУКВАНЕ!!!
Съчувствам ти и на мен ми се случи преди няколко години и куките писаха протокол и нищо :evil:
Да ***** и пущиняците! Наркомани бяха ... Намерих и човека ма той каза - блъскай ме аз съм друсан и нищо не усещам ...
Аз го разпитах, защо гепи, а той ми отговори, че касетофона му е говорел - вземи ме, вземи ме ??? ... :shock

аз бих го счупил

Потребителски аватар
Дашо
Пернишки бек
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Дашо » Пет 04 юли 2008 11:22

Ей Верче много съжалявам!!!Ако случайно разбереш кой е-само кажи :evil: Мамицата им нарокманска-за едно касетофонче са направили холяди мизерии,буклуците гадни.Ако мислиш че с нещо мога да помогна,каквото и да е-само кажи

Потребителски аватар
lrlmodo
Автомобил: Zafira OPC
Двигател: Z20LET

Мнениеот lrlmodo » Пет 04 юли 2008 11:26

звънкай, ако не намериш стъкло - да диря и аз :?
Бах ти олигофрените - без панелче ли беше CD-то

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”