group® написа:Kuncavia написа:Завидях ти, аз ще се наям на хой с тия мечки, ама сме го планували отдавна, с надежда за сняг и отивамеДано не затворят някой проход.
Ще се накефите. Мечките са проблем в 2 случая.
Ако си тъп на муле (а ти не си!)
Ако има много трафик и тъпанари с коли спрат да хранят и гледат, а моторите зависнат заклещени. Вече е късно и не вярвам да има много хора.
Честно казано на мен Трансфегераша и Трансалпина вече не са ми в списъка. Много каране за малко кеф.
Лятото правихме с жената Дзумерка за няколко дни, заедно с околията и Mparos pass и още няколко. Уникално. Никакъв трафик, само наслада мноооого километри. Това ми промени доста идеите къде да ходя.
Румъния ще я врътна само напът за някъде другаде.
Хубаво време желая и кеф на макс
Edit:
Вероятно го знаеш, но ето един мото къмпинг. Било много яко и собственика е як пич
https://maps.app.goo.gl/kMoUQ7mJGKsqXguF8
Aaaa ще взема ябълки да ги замерям и спрей против мечки поръчах за всеки случай да не стане верно да ме приклещят към мантинелите, че колкото ида с култивирани, са хищници.
Сега ще го пусна на тия дето чертаят картата, че аз тоя път не участвам в организацията, доверявам им се напълно.
На мен таргет догодина ми е Албания-Черна гора, Хърватска тоя район и онова италианското дето му забравих името, до там не стигнахме.
След това ще събирам пари за скандинавия да си пръсна панаира.