Колеги-мотористи

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
Kuncavia
A.C.A.B.
Автомобил: Golf MK1 Cabrio
Двигател: 1600 cc
Контакти:

Re: Колеги-мотористи

Мнениеот Kuncavia » Сря 03 сеп 2025 14:42

group® написа:
Kuncavia написа:Завидях ти, аз ще се наям на хой с тия мечки, ама сме го планували отдавна, с надежда за сняг и отиваме :drunk Дано не затворят някой проход.

Ще се накефите. Мечките са проблем в 2 случая.
Ако си тъп на муле (а ти не си!)
Ако има много трафик и тъпанари с коли спрат да хранят и гледат, а моторите зависнат заклещени. Вече е късно и не вярвам да има много хора.

Честно казано на мен Трансфегераша и Трансалпина вече не са ми в списъка. Много каране за малко кеф.
Лятото правихме с жената Дзумерка за няколко дни, заедно с околията и Mparos pass и още няколко. Уникално. Никакъв трафик, само наслада мноооого километри. Това ми промени доста идеите къде да ходя.
Румъния ще я врътна само напът за някъде другаде.

Хубаво време желая и кеф на макс :beer

Edit:
Вероятно го знаеш, но ето един мото къмпинг. Било много яко и собственика е як пич
https://maps.app.goo.gl/kMoUQ7mJGKsqXguF8

Aaaa ще взема ябълки да ги замерям и спрей против мечки поръчах за всеки случай да не стане верно да ме приклещят към мантинелите, че колкото ида с култивирани, са хищници.
Сега ще го пусна на тия дето чертаят картата, че аз тоя път не участвам в организацията, доверявам им се напълно.
На мен таргет догодина ми е Албания-Черна гора, Хърватска тоя район и онова италианското дето му забравих името, до там не стигнахме.
След това ще събирам пари за скандинавия да си пръсна панаира.

Потребителски аватар
group®
Темерут
Автомобил: Passat B8 Alltrack
Двигател: DFCA

Мнениеот group® » Сря 03 сеп 2025 15:36

Kuncavia написа:На мен таргет догодина ми е Албания-Черна гора, Хърватска тоя район и онова италианското дето му забравих името, до там не стигнахме.

И на мен ми е в листата за другия сезон.
Този максимум ако става времето края на Октомври, да направя нещо към Атина и острови за 1 седмица.

Потребителски аватар
Kuncavia
A.C.A.B.
Автомобил: Golf MK1 Cabrio
Двигател: 1600 cc
Контакти:

Мнениеот Kuncavia » Сря 03 сеп 2025 16:18

Не лоша идея даваш да заключа 30 000 км. за първата година :censored2 Има сбирка в Мармарис на BMW клуба, мисля да се присъединя при тях има силно българско участие. Ще сложа лепенки на ямахата, да е под прикритие :)

petar_a
Автомобил: VW BORA 2.0 115
Двигател: AQY 1999

Мнениеот petar_a » Пет 05 сеп 2025 9:29

...30 000 км...почувствах се като овчарче със свирка във Виенската филхармония :bowdown

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”