карайки колата си на ниски предавки
Има разлика м/у ниски и подходящи за терена.

карайки колата си на ниски предавки
ivo_minchev написа:Според тази логика, карайки колата си на ниски предавки съм товарил двигателя и ми вдигал повечко разхода.
spyki_76 написа:http://www.tdibg.com/index.php?option=com_content&task=view&id=30&Itemid=31
ivo_minchev написа:spyki_76 написа:http://www.tdibg.com/index.php?option=com_content&task=view&id=30&Itemid=31
Това е за дизеларките. Аз бензиновите (или газовите)?
Asko VW написа:Моят инструктор, освен такъв, беше и преподавател по механизация и ДВГ, та покрай шофьорските умения ни запознаваше с общо устройство и принцип на действие на автомобилните компоненти възли и агрегати, както и основаващи се на това принципи за икономично шофиране. Всичко което този човек ми каза, в последствие се потвърди от самостоятелният ми опит зад волана (близо 14 години).
1-во - двигателят е най-икономичен при оптимални обороти, не високи, не ниски.
2-ро - оптималните обороти не са строго определена цифра, а варират в известни граници спряно терена. За бензинките това е в границите 1800 - 2300 оборота, за дизелите 1500-2000, това при равномерно каране (с времето всеки се научава да усеща колата кога колко иска.
3-то - ако искаш икономия трябва да забравиш рязкото ускорение и спиране (в смисъл да настъпваш до последно и после да биеш кучките).
Това са моите наблюдения от опита ми като шофьор.
Това не е вярно за НИТО един от автомобилите, които съм карал и притежавал. При 50-60км/ч на най-високата предавка е по-икономично.hooligan_sk написа:Мога да добавя, че при повечето автомобили най-икономичният режим на шофиране се постига при 90км/ч, на равен терен и последна предавка. Това може да е ориентир за начинаещи шофьори
myrshavija написа:Това не е вярно за НИТО един от автомобилите, които съм карал и притежавал. При 50-60км/ч на най-високата предавка е по-икономично.hooligan_sk написа:Мога да добавя, че при повечето автомобили най-икономичният режим на шофиране се постига при 90км/ч, на равен терен и последна предавка. Това може да е ориентир за начинаещи шофьори
Благовест написа:ivo_minchev написа:spyki_76 написа:http://www.tdibg.com/index.php?option=com_content&task=view&id=30&Itemid=31
Това е за дизеларките. Аз бензиновите (или газовите)?
Важи и за тях.Колкото до ускорението,то по-малко гориво се изгаря когато се поддържа скоростта ХХ км/ч,т.е да я достигнем по-бързо,а не както някой споменя,че трябва да се ускорява бавно.
Колите, на които съм го тествал са ABF, 2E, EZ в голф 2 и 3 и 1.9тди в Октавия2. Осмака го зарежи засега.hooligan_sk написа:Незнам какви автомобили си карал. Но това е режима който е приет за най-пестелив и се използва в EU mix като база. Ясно е че не устройва осмаци които могат и на нулеви да се движат... трябва да има някаква база обаче.
DanZki написа:Хора,по-добре се купете по едно колело и не се мъчете.Единия не вдигал повече от 2000 оборота от страх да не харчи,другия потеглял на 7-ма...
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: AdsBot [Google] и 68 госта