Ето с тази гума карам вече две зими няма мърдане с нея
http://auto-moto.hledejceny.cz/data/ima ... _68247.jpg
Зимни гуми - кои според вас са най - добрите
- superemo
- Автомобил:
- Двигател:
Промоция зимни гуми 2008
Уважаеми клиенти,
Уеб-сайтът на Центрове за гуми “Европа” организира ПРОМОЦИЯ, в рамките на която получавате 10% ОТСТЪПКА от цената на ВСИЧКИ ВИДОВЕ ЗИМНИ ГУМИ предлагани в нашите магазини. Използвайте нашата търсачка и направете Запитване за цена на желаните от Вас гуми. Автоматично на посочения от Вас имейл ще получите исканата информация, както и ПРОМО-КОД за отстъпка валиден при представяне във всички Центрове за гуми “Европа”.
http://www.gumi-europa.com/index.php?op ... Itemid=216

- mitko3040
- Автомобил:
- Двигател:
Днес тръгвам за Дианата да си вземам нови гуми, тма щях да решавам последно какви да са. Като изкарах колата от гаража и се заприказвах с един съсед, той си беше взел Мерцедес Е-класа пролетта, ама оня ден я продал. Останали му зимния комплект гуми които той дори не е слагал и ми ги предложи. Гумите са Мишелин Алпин. Отидах при приятел на една гумаджийница той ми каза, че имали 5.5мм грайфер и си струвало да се вземат. Взех ги за 200 лв. Дано да не се получи, че евтиното винаги излиза по-скъпо.
mitko3040 написа:Днес тръгвам за Дианата да си вземам нови гуми, тма щях да решавам последно какви да са. Като изкарах колата от гаража и се заприказвах с един съсед, той си беше взел Мерцедес Е-класа пролетта, ама оня ден я продал. Останали му зимния комплект гуми които той дори не е слагал и ми ги предложи. Гумите са Мишелин Алпин. Отидах при приятел на една гумаджийница той ми каза, че имали 5.5мм грайфер и си струвало да се вземат. Взех ги за 200 лв. Дано да не се получи, че евтиното винаги излиза по-скъпо.
Като знам как почти не се износва мишелина, може и да са на 20-ина хиляди километра. Като ги покараш тая зима ще си каже дали си е струвало, ако не са стари и спечени ще си доволен. Иначе цената е добра, за толкова грайфер

- Tinko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
max-2 написа:mitko3040 написа:Днес тръгвам за Дианата да си вземам нови гуми, тма щях да решавам последно какви да са. Като изкарах колата от гаража и се заприказвах с един съсед, той си беше взел Мерцедес Е-класа пролетта, ама оня ден я продал. Останали му зимния комплект гуми които той дори не е слагал и ми ги предложи. Гумите са Мишелин Алпин. Отидах при приятел на една гумаджийница той ми каза, че имали 5.5мм грайфер и си струвало да се вземат. Взех ги за 200 лв. Дано да не се получи, че евтиното винаги излиза по-скъпо.
Като знам как почти не се износва мишелина, може и да са на 20-ина хиляди километра. Като ги покараш тая зима ще си каже дали си е струвало, ако не са стари и спечени ще си доволен. Иначе цената е добра, за толкова грайфер
В грешка си това е гумата която най-много се износва явно там и е силата бързо износване по-голяма сигурност. Лично съм ги тествал в наклон с лед + абс просто няма друга такава зимна гума...

- buller
- Автомобил: VW Passat B5_5 Exclusive
- Двигател: 1_8T AWT
kickd0wn написа:Ще попитам в тази тема за да не пускаме нова:
Трябва ли да се притеснявам, че гумите ми са с дот 4402, въпреки, че не са карани почти и изглеждат като нови? Става въпрос за good year ultra grip 6.
Каучукът на гумите е доста стар - 6 години! При всички случаи е изгубил част от еластичността си, независимо колко добре са съхранявани гумите. По-добре не рискувай с тях или ги сложи отзад. По-добра гума от новата няма

- zfa159
- Автомобил: Mitsubishi Outlander + B4 Syncro
- Двигател:
- Контакти:
Хех,моите ги няма в класацията
Semperit Ice Grip 3 .Това са бившите Gislaved Nord Frost 3 .
От Gislaved-a бях много доволен миналата зима и ходих на такива места,където не съм и сънувал,че мога да мина зимата без проблем.Стабилни и доста добри даже при неразчистен сняг.Спряха ги от производство още миналата зима и затова сега съм със същата шарка ама на Semperit....засега само на сухо се държат малко по-добре от Gislaved-a а на сняг ще ги видим като проима сняг
Шарката е много сполучлива а и цената е доста достъпна - в Диана ги двата на 115лв гумата 185/65/R14 . Консултирах се с познати в бранша и казаха,че Continental,Gislaved с Semperit се произвеждат в едни и същи заводи (за БГ са от Румъния) и разлика кажи-речи няма в материала и качеството (Gislaved-a и Semperit-a са на една и съща цена а Continental-a е по-скъпичка от тях).
Не ми се дават пари за по-хубави гми защото пътувам доста и редовно изхвърлян някоя гума след някоя родна яма по пътищата (това сполетя преди 2 седмици предна лява,която беше летна на 1500км а преди това предна и задна десни,които за щастие поне тогава бяха пред изхврляне ама все пак е неприятно).

От Gislaved-a бях много доволен миналата зима и ходих на такива места,където не съм и сънувал,че мога да мина зимата без проблем.Стабилни и доста добри даже при неразчистен сняг.Спряха ги от производство още миналата зима и затова сега съм със същата шарка ама на Semperit....засега само на сухо се държат малко по-добре от Gislaved-a а на сняг ще ги видим като проима сняг

Не ми се дават пари за по-хубави гми защото пътувам доста и редовно изхвърлян някоя гума след някоя родна яма по пътищата (това сполетя преди 2 седмици предна лява,която беше летна на 1500км а преди това предна и задна десни,които за щастие поне тогава бяха пред изхврляне ама все пак е неприятно).
superemo написа:Промоция зимни гуми 2008
Уважаеми клиенти,
Уеб-сайтът на Центрове за гуми “Европа” организира ПРОМОЦИЯ, в рамките на която получавате 10% ОТСТЪПКА от цената на ВСИЧКИ ВИДОВЕ ЗИМНИ ГУМИ предлагани в нашите магазини. Използвайте нашата търсачка и направете Запитване за цена на желаните от Вас гуми. Автоматично на посочения от Вас имейл ще получите исканата информация, както и ПРОМО-КОД за отстъпка валиден при представяне във всички Центрове за гуми “Европа”.
http://www.gumi-europa.com/index.php?op ... Itemid=216enjoy
Някой успял ли е да се възползва от промоцията?
- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
didko написа:Някой успял ли е да се възползва от промоцията?
За мен и за още един колега е сигурно ,даже сме взели еднакви гуми VREDESTЕIN SNOWTRAC 3

- Apokalypsis
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”