Няма нищо 100% сигурно и с малко out of the box мислене може да има изненади.

Barboukov написа:Току що излезе информация, че Ред Бул ще ползват КЕРС в Малайзия. Пистата има дълги прави и системата ще е нужна на отбора. Очаква се с нея биковете да са още по-бързи от Австралия.
Е да де, ама това са повече килограми, по-малко баласт. Шанс за другите да се преборят за победата.
hooligan_sk написа:Преднината на ред бул наистина е като през миналата година... обаче вече имат индистръктъбъл кола, няма да чупи спирачни доскове, няма да изпушва, те изрично акцентираха че това е най-здравия ред бул създаван до сега! Представете си миналата година ако нямаше техническите проблеми и грешките си Фетел... щеше още тогава да повтори Бътън от 2009За това си мисля че сега на там отиват нещата
hooligan_sk написа:Преднината на ред бул наистина е като през миналата година... обаче вече имат индистръктъбъл кола, няма да чупи спирачни доскове, няма да изпушва, те изрично акцентираха че това е най-здравия ред бул създаван до сега! Представете си миналата година ако нямаше техническите проблеми и грешките си Фетел... щеше още тогава да повтори Бътън от 2009За това си мисля че сега на там отиват нещата
Barboukov написа:hooligan_sk написа:Преднината на ред бул наистина е като през миналата година... обаче вече имат индистръктъбъл кола, няма да чупи спирачни доскове, няма да изпушва, те изрично акцентираха че това е най-здравия ред бул създаван до сега! Представете си миналата година ако нямаше техническите проблеми и грешките си Фетел... щеше още тогава да повтори Бътън от 2009За това си мисля че сега на там отиват нещата
Защо ли си мисля (дано не изляза прав), че здрав и бърз болид, правен от Нюй неможе да съществува. Сега беше едва първия старт. Не се знае моторите на Рено дали са с подобрени от към издръжливост. Скоростни кутии за 5 състезания - още не са минали. Може да има подобрения по всички слаби елементи от миналата година, но въпреки това си мисля, че все нещо ще излезе.
- Винаги ще смятам, че мой враг и най-близък съперник е Фернандо. Просто заради историята ни, когато дебютирах в спорта. Виждам го като моя Прост - ако бяхме Прост и Сена. Ако ми кажат да избера пилот, на когото приличам, със сигурност ще посоча Аертон. И вероятно Алонсо ще е Прост. А Фетел - ако продължи да разполага с такава кола, каквато има сега, може и да ми е противник. Но при еднакви условия състезанието би било крайно оспорвано. Може би той е новият Менсъл? Не че бих го сложил на едно ниво с Менсъл - заяви с очевидно самочувствие Хамилтън.
Най-накрая откриха защо Ред Бул са толкова бързи.
Отборът на "Енергийните напитки" във Ф1 втори пореден сезон показва завидна скорост и стабилност, за която всички мечтаят. След провеждани с месеци анализи се разкри истината за бързината на австрийския болид. Толкова е било просто, но никой не се бе замислил върху това. Подвижнито предно крило дава това предимство. При движение с висока скорост крайните части на елемента се огъват към асфалта, а при намаляване на скоростта отново се изправят. И като погледнем реално на нещата това движение симулира движенията на крила на птица. Болидът симулира летене. Сега вие разсъждавайте върху въпроса дали девиза на Ред Бул "Ред Бул дава криле" е случаен?
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 41 госта