hip-hopotam написа:Vlad777
Приятел аз не страдам от някакви комплекси че да ги избивам с това,нито имам нужда от това да се доказвам и да ми завиждат хората,просто бъркаш.Казвам реално впечатление от гуми който съм карал на моя кола и реално за цената си на пазара са повече от добре,нали се придържаме към целта на темата,то е ясно че гума 2 пъти по скъпа ще има по-добри качества на мокро но малко от хората който си купуват гуми могат да използват пълния им потенциал.Реално хората искат да потеглят и да спират на зимни условия колкото се може по-дълго време с комплект гуми,а не да правят големия тест на ADAC.Мога да ти говоря и за гуми от който не съм доволен,но там проблема не мисля че е от това че гумите са калпави ами просто не ги бях подкарал от чисто нови и не знам как са експлоатирани преди мен,за това си го спестявам.
Купих си две бройки фриго 2 тая година от кауфланд с дот 2814 и ги сложих на задния мост на пасата, колко въпроси съм отнесъл защо новите гуми са отзад не е истина, просто за предницата имам миналогодишен континентал тс850 каран една зима на същата кола. Та откакто съм ги монтирал зимните гуми сняг не са виждали, за тая сметка мокро за страх. Чисто новата дебица отзад на влажен асфалт в завой в Петрохан успя на два пъти да поддаде и колата тръгва на дрифт, не е страшно, защото там скоростта в завоя е не повече от 50км/ч, днеска обаче ходих София - Ботевград и след първия завой на магистралата който се опитах да взема със 130км/ч усещайки поклащането на задницата и опита за свръх завиване, следващите завои със 100-110.
Да на сняг са много добри, но на мокро са почти гола вода!