п.п. Повечето кофти ситуации се пораждат от това че неможеш да спреш достатъчно бързо или невъзможността да се изтеглиш от ситуацията поради липса на мощност , две качества които слабата и "уж" безопасна кола няма

da__buzz написа:трябва май да се направи един референдом за предобиване на книшка след 21 г.
такива лапета като теб пълно по стълбовете и не всичките бачкат в енергото за да им слагат там снимки.
слагайте катенара ба.и
propparo написа:Всеки си има глава на раменете и сам си носи отговорностза деянията бил той на 18 или на 118 години.
alpine написа:groznika братле колкото и да си против колите в този диапазон мощност за млади шоф. , реално повечето злополуки си стават с най обикновени коли . "Не съобразената скорост" не зависи от конете на колата а от беществото в главата.
groznika написа:propparo написа:Всеки си има глава на раменете и сам си носи отговорностза деянията бил той на 18 или на 118 години.
Тук не съм съгласен. Не споделям това мнение защото не дай си боже ако претрепе някой колкото и да съжалява, колкото и да плати, колкото и да лежи... това няма да върне отнетия живот.
За мен подобна покупка на тези млади години си е жива игра с огъня.
alpine написа:groznika братле колкото и да си против колите в този диапазон мощност за млади шоф. , реално повечето злополуки си стават с най обикновени коли . "Не съобразената скорост" не зависи от конете на колата а от беществото в главата.
SPL_FoReVeR написа::shock Благодаря на всички който са си изказали мнението по въпрос, който несъм задавал.
Думите ми "искам да карам бегачка" не означават че сум някакъв психопат, който чака с нетърпение да се качи на мощна кола и да и подпали гумите, а искъм да знам че мога да разчитам напълно на колата си, в смисъл такъв че когато ми потрябва повече мощност да настъпя повечко гаста и готово. Аз много много не обичам високите скорости (в населени места) мерака ми е да карам с 30 из градчето, но да знам че под капака има 150 коня ей така за всеки случай
................................
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 37 госта