Birdie написа:Stivi написа:В границата 30-40 000лв ама в най-горната част- Golf 5 2.0 TDI 140ks 6speed Comfortline 39 456 лв с ДДС ! Само да та гепна.....гумите щи цепна:

АЗ също!
За това говорим!
Абе хора, какви пасати, какви Тойоти, гледали ли сте цени, а за базов модел въобще никоий да не помисля, и за такси не взимат базов. Така, че, ако приемем че е по-добре дизел, само Г5 или Октавия, или ако е спортна натура RS на Фабия не е ли в рамките.
Не пълнете главата на човека за разни наистина добри наистина, но скъпи коли, тези пари са и малко и много, ама са само за добра кола от класа на Голф, т.н среден клас. Ако махнем от тези коли Пежо 307 и Рено, другите са доста над 40К, даже и Ситроен С4. За хюндаи, само елантра, ама по добре Голф, Тойота за Королата не чувам добри неща, все пак ги правят в Турция, за Авенсис не стигат парите, Мазда май и за 3 са почти на кантар, а сигурно и каско ще трябва

, Фиат, Алфа и др. италянки, при всичкото ми уважение не са за БГ. Така че май Опел или VW, ама вижте в кои форум сме бре!!!!
P.S. Май тук доста колеги са си помечтали какво искат да карат, та и аз да се включа, или Туарег ТДИ поне В6 или А4, А6 4х4 пак ТДИ, ама ..... МЕЧТИИИИИИИИИИ