ако ще си купувате чисто нова кола какво ще изберете
- sebastianz55
- Автомобил:
- Двигател:
- tyo
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Hyundai Santa Fe
Hyundai Sonata
Hyundai Sonata
Последна промяна от tyo на Пет 21 апр 2006 18:22, променено общо 1 път.
- mladvampirTDI
- Автомобил:
- Двигател:
Birdie написа:Stivi написа:В границата 30-40 000лв ама в най-горната част- Golf 5 2.0 TDI 140ks 6speed Comfortline 39 456 лв с ДДС ! Само да та гепна.....гумите щи цепна:
АЗ също!
За това говорим!
Абе хора, какви пасати, какви Тойоти, гледали ли сте цени, а за базов модел въобще никоий да не помисля, и за такси не взимат базов. Така, че, ако приемем че е по-добре дизел, само Г5 или Октавия, или ако е спортна натура RS на Фабия не е ли в рамките.
Не пълнете главата на човека за разни наистина добри наистина, но скъпи коли, тези пари са и малко и много, ама са само за добра кола от класа на Голф, т.н среден клас. Ако махнем от тези коли Пежо 307 и Рено, другите са доста над 40К, даже и Ситроен С4. За хюндаи, само елантра, ама по добре Голф, Тойота за Королата не чувам добри неща, все пак ги правят в Турция, за Авенсис не стигат парите, Мазда май и за 3 са почти на кантар, а сигурно и каско ще трябва
P.S. Май тук доста колеги са си помечтали какво искат да карат, та и аз да се включа, или Туарег ТДИ поне В6 или А4, А6 4х4 пак ТДИ, ама ..... МЕЧТИИИИИИИИИИ
- koko jumbo
- Автомобил:
- Двигател:
a
новия Accord - никво съмнение
хонда рулз
друг въпрос е че за тия пари ще я купя половината

хонда рулз
друг въпрос е че за тия пари ще я купя половината

- VW_FEN
- Автомобил:
- Двигател:
Абе като гледам май Хонда акорд наистина може да ми легне на сърцето, също така СААБ 95 аеро (перфектната кола за мен), но май е доста над 40000... За това пак се връщаме в лоното на Volkswagen и наистина една фабиа РС би била най-добрата покупка - скорост, ускорение, разход... само дето е много тясна... аз с тоя пасат се привързах към широките автомобили...
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”