Относно Peugeot 206cc (все пак го купих..)
- StS
- Автомобил: Golf VI
- Двигател:
- Контакти:
Re: Относно Peugeot 206cc
За 7500 може да се купи кола не на 15 а на 9 год примерно/немска/...пак е по-добре от Пежото...
- tisho_psg
- Автомобил:
- Двигател:

аз предлагам,всички който са против закупуването на пежо и го намират за боклучива кола да си отворят банкова сметка в която всеки месец да пускат пари-кой каквато сума може може да отдели.Така след години като съберат нужната сума,да закупят фирмата пежо-ситроен (PSA) и да я затворят.Като не произвеждат повече автомобили,ще има доста хора тук които ще спят по-спокоен сън

- escrime
- Автомобил: X218 [ex VW137 R53 typ53i]
- Двигател: OM642
alakazam4o написа:kaiser666 написа:Две страници хората ти обясняват какъв т@шак е тая "кола". Щом не искаш бмв ето ти още един пример http://www.mobile.bg/11270893675667646 ама ти искаш нова,като искаш нова събери повече пари! И бмв-то и аудито са в пъти повече коли отколкото това нещо,което само с жена си го представям зад волана.
Дори и да е ташак ми се струва МНОГО ПО АБСУРДНО да дам 7500 лева за кола на 15 години... Ти си единственият привърженик тук на подобен тип покупка, на мен ми е много интересно ти като си търсиш кола от 15 годишните ли почваш? Колите не стават по-хубави с възрастта, за разлика от уискито. Не искам да се закачам с теб или да те засегна с нещо, може да съм наивен, че искам пежо, въпреки, че както каза един колега много го плуят без дори да са се качвали, но е хиляди път по наивно да даде човек толкова пари за кола на 15 години, макар и бмв или ауди..
Напротив, колега... Аз имам абсолютно същото мнение. Цитираното Ауди е в пъти повече кола. Само като се замисля какви материали са вложени в интериора... 2 Пежа давам за едно 15 г. Ауди!
tisho_psg, заядлив коментар. Всички разбрахме, че харесваш Пежо. И аз харесвам някои модели, но не го натрапвам, нали? По-полека, все пак хората са фенове на Фолксваген.
chefito изказа нещо, което в голяма степен е правилно!

Момчета темата се заформи интересно.Колега ако искаш именно това Пежо нищо не е в състояние да те спре.Точка.Проблема е, че теб примерно те интересува не само дизайн а и качества на пътя, комфорт, не на последно място здравина и т.н.Това Пежо а и колите Пежо като цяло според имат доста добър дизайн.Аз обаче предпочитам да заложа на изпитаното и здравото и за тези пари без да се замислям ама грам, ако толкова искам кабрио колата е една -Ауди Б4, колкото и старомодно да звучи, си мисля че този дизайн е непреходен, а за колата честно казано няма какво лошо да кажа.Много мислена кола отвсякъде, ама отвсякъде.Наистина по-стара е от Пежото но ще го изкара и задмине по изминати километри и ремонти.Другата кола за тези пари е БМВ е36, макарче малко ме съмнява но моеже и да намериш, ако си фен на задното.То също е в пъти по-добър избор от въпросното Пежо според мен разбира се.Другата кола за тези пари е Голф 3 кабрио, лично на мен обаче дизайна и не ми допада но сигурен съм ,че дори и тя е по-здрава от Пежото.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Благодаря на всички, които се изказаха. Малко или много всеки ми помогна с това, което каза, на този етап ще си търся пежо и ако на някой му е любопитно мога да дам и снимки. Все още си оставам член на ФВ,защото има червен голф 

- escrime
Няма лошо, колега. Особено щом ти е на сърце!
Имай предвид, обаче, че наистина има коли, които стават по-хубави като минава време.
Опасявам се, че Пежото няма да е една от тях, т.е. има опасност да изгубиш доста от обезценка.

Имай предвид, обаче, че наистина има коли, които стават по-хубави като минава време.

Опасявам се, че Пежото няма да е една от тях, т.е. има опасност да изгубиш доста от обезценка.

- cenitel
- Автомобил:
- Двигател:
Знаеш ли колега-ако те прави щастлив и усмихнат-няма значение каква е колата.
Важното е това според мен.
Важното е това според мен.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Колеги сервизната книжка може ли да гарантира нещо? И също така как е възможно да разбера дали една кола е внос от Германия? Благодаря!
- escrime
Можеш да разбереш по договор за покупко-продажба и по размера на регистрационните табели.
Сервизни книжки и печати се фалшифицират, но при всички положения е по-добре да я има. Не я възприемай като някаква гаранция или сериозен аргумент... просто едно плюсче в окомплектовката на автомобила.
brabus написа:За така наречения внос от Германия - задължително се сваля предния регистрационен номер. На снимките се вижда колко е голяма табелата. Ако под нея на бронята си личи, че е седяла табела с по-малки размери...колата е от Италия. Там предните регистрационни табели са с по-малък размер и на кола на 4~5 години вече се е очертала по бронята.
Миналото лято в Берлин се нагледах на "германски" коли по арабските автокъщи. Ходят в Италия, вкарват коли оттам, регистрират ги с берлинки номера и ги продават.
Сервизни книжки и печати се фалшифицират, но при всички положения е по-добре да я има. Не я възприемай като някаква гаранция или сериозен аргумент... просто едно плюсче в окомплектовката на автомобила.
- radi_nrj
- Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
- Двигател: AEL ALH
Аз също съм 100% за BMW Ванос без Таванос еле пък M3 или Ауди В4 Кабрио пред кекавото пеженце. Ако имаш възможността да седнаш в BMW-то Аудито и Пежото само да сравниш интериорите сам ще си отговориш защо.
- rokera671
- Автомобил:
- Двигател:
Кокошка сравняваш с кон!!
Просто няма база за сравнение!!
Просто няма база за сравнение!!
преди дооста годинки , когато видях на живо Ауди б4 кабрио , бях потресен , не можех да и се нагледам . смея да твърдя , че и сега като видя по улиците такова ауди усещането е същото....
колега и аз като теб си мечтаех за кабрио въпреки че съм високичък,и аз най много бях си харесал 206 цц ,и ауди и какво ли не гледах,и аз съм на твойто мнение за бмв-та а ауди трудно ще се намери хубаво,цц-то е невероятно,аз сега си купих 206 гти.с голям панорамен покрив който се отваря полвината,искам да ти кажа че е супер количка окачването е супер,но това в гти нз на по малките мотори но има цц със същие мотор,и много върви този мотор и е много стабилна,аз съм много доволен от малкото лъвче,говоря за 136 коня,наистина голям кеф.И НАЙ важното не дранчи вътре интериора
-
- Автомобил:
- Двигател:
Все пак си купух такова пежо. Карах го от Пловдив до Враца, както и 50-тина километра градско. Колата е страхотна, просто който не я е карал, не е компетентен да дава коментар. Много е стабилна на завоите, поради спортното окачване, бързо ускроява, много е пъргава и маневрена, среден разход... Имах щастието да покарам и с отворен таван днес - просто няма такова чувство. Без да се обиждат колегите, който ме съветваше да си купувам голф 4, просто двете коли нямат база за сравнение. И двете съм карал, но не само кефа от карането на спортна кола, но и интериора, и самото поведение на колата.
За по любопитните ще дам допълнително инфо и снимки:
Колата е Пежак 206 цц, 136 коня, 2.0 обем на двигателя, първа регистрация - октомври 2001.

За по любопитните ще дам допълнително инфо и снимки:
Колата е Пежак 206 цц, 136 коня, 2.0 обем на двигателя, първа регистрация - октомври 2001.

- my heart iS iCe
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Относно Peugeot 206cc (все пак го купих..)
По принцип винаги съм казвал, всеки да взима това което на него му харесва! Евала колега радвам се че си открил колата която те радва! Да си я караш със много здраве, и много незабравими моменти да ти доставя! Да не забравиш да почерпиш! И много безаварийни километри на Лъвчето 

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”