Относно Peugeot 206cc (все пак го купих..)

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
StS
Автомобил: Golf VI
Двигател:
Контакти:

Re: Относно Peugeot 206cc

Мнениеот StS » Пон 03 май 2010 18:00

За 7500 може да се купи кола не на 15 а на 9 год примерно/немска/...пак е по-добре от Пежото...

Потребителски аватар
tisho_psg
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот tisho_psg » Пон 03 май 2010 18:19

mhihi
аз предлагам,всички който са против закупуването на пежо и го намират за боклучива кола да си отворят банкова сметка в която всеки месец да пускат пари-кой каквато сума може може да отдели.Така след години като съберат нужната сума,да закупят фирмата пежо-ситроен (PSA) и да я затворят.Като не произвеждат повече автомобили,ще има доста хора тук които ще спят по-спокоен сън
mhihi mhihi :Mr Green Fun

Потребителски аватар
escrime
Автомобил: X218 [ex VW137 R53 typ53i]
Двигател: OM642

Мнениеот escrime » Пон 03 май 2010 18:30

alakazam4o написа:
kaiser666 написа:Две страници хората ти обясняват какъв т@шак е тая "кола". Щом не искаш бмв ето ти още един пример http://www.mobile.bg/11270893675667646 ама ти искаш нова,като искаш нова събери повече пари! И бмв-то и аудито са в пъти повече коли отколкото това нещо,което само с жена си го представям зад волана.

Дори и да е ташак ми се струва МНОГО ПО АБСУРДНО да дам 7500 лева за кола на 15 години... Ти си единственият привърженик тук на подобен тип покупка, на мен ми е много интересно ти като си търсиш кола от 15 годишните ли почваш? Колите не стават по-хубави с възрастта, за разлика от уискито. Не искам да се закачам с теб или да те засегна с нещо, може да съм наивен, че искам пежо, въпреки, че както каза един колега много го плуят без дори да са се качвали, но е хиляди път по наивно да даде човек толкова пари за кола на 15 години, макар и бмв или ауди..

Напротив, колега... Аз имам абсолютно същото мнение. Цитираното Ауди е в пъти повече кола. Само като се замисля какви материали са вложени в интериора... 2 Пежа давам за едно 15 г. Ауди!

tisho_psg, заядлив коментар. Всички разбрахме, че харесваш Пежо. И аз харесвам някои модели, но не го натрапвам, нали? По-полека, все пак хората са фенове на Фолксваген.

chefito изказа нещо, което в голяма степен е правилно! :idea:

Потребителски аватар
eng
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот eng » Пон 03 май 2010 18:48

Момчета темата се заформи интересно.Колега ако искаш именно това Пежо нищо не е в състояние да те спре.Точка.Проблема е, че теб примерно те интересува не само дизайн а и качества на пътя, комфорт, не на последно място здравина и т.н.Това Пежо а и колите Пежо като цяло според имат доста добър дизайн.Аз обаче предпочитам да заложа на изпитаното и здравото и за тези пари без да се замислям ама грам, ако толкова искам кабрио колата е една -Ауди Б4, колкото и старомодно да звучи, си мисля че този дизайн е непреходен, а за колата честно казано няма какво лошо да кажа.Много мислена кола отвсякъде, ама отвсякъде.Наистина по-стара е от Пежото но ще го изкара и задмине по изминати километри и ремонти.Другата кола за тези пари е БМВ е36, макарче малко ме съмнява но моеже и да намериш, ако си фен на задното.То също е в пъти по-добър избор от въпросното Пежо според мен разбира се.Другата кола за тези пари е Голф 3 кабрио, лично на мен обаче дизайна и не ми допада но сигурен съм ,че дори и тя е по-здрава от Пежото.

alakazam4o
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот alakazam4o » Пон 03 май 2010 18:55

Благодаря на всички, които се изказаха. Малко или много всеки ми помогна с това, което каза, на този етап ще си търся пежо и ако на някой му е любопитно мога да дам и снимки. Все още си оставам член на ФВ,защото има червен голф :beer

Потребителски аватар
escrime

Мнениеот escrime » Пон 03 май 2010 21:49

Няма лошо, колега. Особено щом ти е на сърце! :да:

Имай предвид, обаче, че наистина има коли, които стават по-хубави като минава време. :wink:
Опасявам се, че Пежото няма да е една от тях, т.е. има опасност да изгубиш доста от обезценка. :idea:

Потребителски аватар
cenitel
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот cenitel » Вто 04 май 2010 14:38

Знаеш ли колега-ако те прави щастлив и усмихнат-няма значение каква е колата.
Важното е това според мен.

alakazam4o
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот alakazam4o » Вто 04 май 2010 21:50

Колеги сервизната книжка може ли да гарантира нещо? И също така как е възможно да разбера дали една кола е внос от Германия? Благодаря!

Потребителски аватар
escrime

Мнениеот escrime » Вто 04 май 2010 22:29

Можеш да разбереш по договор за покупко-продажба и по размера на регистрационните табели.

brabus написа:За така наречения внос от Германия - задължително се сваля предния регистрационен номер. На снимките се вижда колко е голяма табелата. Ако под нея на бронята си личи, че е седяла табела с по-малки размери...колата е от Италия. Там предните регистрационни табели са с по-малък размер и на кола на 4~5 години вече се е очертала по бронята.
Миналото лято в Берлин се нагледах на "германски" коли по арабските автокъщи. Ходят в Италия, вкарват коли оттам, регистрират ги с берлинки номера и ги продават.

Сервизни книжки и печати се фалшифицират, но при всички положения е по-добре да я има. Не я възприемай като някаква гаранция или сериозен аргумент... просто едно плюсче в окомплектовката на автомобила.

Потребителски аватар
radi_nrj
Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
Двигател: AEL ALH

Мнениеот radi_nrj » Чет 06 май 2010 13:51

Аз също съм 100% за BMW Ванос без Таванос еле пък M3 или Ауди В4 Кабрио пред кекавото пеженце. Ако имаш възможността да седнаш в BMW-то Аудито и Пежото само да сравниш интериорите сам ще си отговориш защо.

Потребителски аватар
rokera671
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rokera671 » Чет 06 май 2010 21:06

Кокошка сравняваш с кон!!
Просто няма база за сравнение!!

ceko1993
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ceko1993 » Чет 06 май 2010 22:24

преди дооста годинки , когато видях на живо Ауди б4 кабрио , бях потресен , не можех да и се нагледам . смея да твърдя , че и сега като видя по улиците такова ауди усещането е същото....

tzon
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот tzon » Сря 12 май 2010 15:48

колега и аз като теб си мечтаех за кабрио въпреки че съм високичък,и аз най много бях си харесал 206 цц ,и ауди и какво ли не гледах,и аз съм на твойто мнение за бмв-та а ауди трудно ще се намери хубаво,цц-то е невероятно,аз сега си купих 206 гти.с голям панорамен покрив който се отваря полвината,искам да ти кажа че е супер количка окачването е супер,но това в гти нз на по малките мотори но има цц със същие мотор,и много върви този мотор и е много стабилна,аз съм много доволен от малкото лъвче,говоря за 136 коня,наистина голям кеф.И НАЙ важното не дранчи вътре интериора

alakazam4o
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот alakazam4o » Чет 20 май 2010 22:07

Все пак си купух такова пежо. Карах го от Пловдив до Враца, както и 50-тина километра градско. Колата е страхотна, просто който не я е карал, не е компетентен да дава коментар. Много е стабилна на завоите, поради спортното окачване, бързо ускроява, много е пъргава и маневрена, среден разход... Имах щастието да покарам и с отворен таван днес - просто няма такова чувство. Без да се обиждат колегите, който ме съветваше да си купувам голф 4, просто двете коли нямат база за сравнение. И двете съм карал, но не само кефа от карането на спортна кола, но и интериора, и самото поведение на колата.

За по любопитните ще дам допълнително инфо и снимки:
Колата е Пежак 206 цц, 136 коня, 2.0 обем на двигателя, първа регистрация - октомври 2001.
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
my heart iS iCe
Автомобил:
Двигател:

Re: Относно Peugeot 206cc (все пак го купих..)

Мнениеот my heart iS iCe » Чет 20 май 2010 22:14

По принцип винаги съм казвал, всеки да взима това което на него му харесва! Евала колега радвам се че си открил колата която те радва! Да си я караш със много здраве, и много незабравими моменти да ти доставя! Да не забравиш да почерпиш! И много безаварийни километри на Лъвчето :да:

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”