vanko_VW написа:ivo_555 написа:LILO&STICH написа:хората от провинцията
Няма кво да си кривиме душата.Като дойдат в София,немогат се оправят с движението

Щото движението не ви е оправено!
и с двамата съм съгласен
повечето хора от провинцията който ходят 1-2пъти годишно в столицата и се притесняват от движението там и им е трудно да се справят не е ли редно вие столичани да им давате път,да ги изчаквате,да не ги засичате и да не ги
навирате от там дето са излезли или казано с една дума
колегиалност(който за съжаление почти я няма вече между нас)
айде останете си със здраве

а по темата ще ви дам пример който ми се случи миналата седмица
карам си във Враца(центъра,пл.Суми) по път с две платна в едната посока,аз съм в лявото плато и спирам на пешеходна пътека(със спящ полицай) за да премине възрастна жена,жената вече почти е пресякла пътеката пред моя автомобил и се спира,когато поглеждам в дясното огледало виждам,че един господин с такси минава с около 40-50км.

покрай мен е чесно ви казвам,че ми настръхна всичките косми по главата
ами давам и път винаги,но да си чакам аз на светофара,и разбираш ли,човека решел ,че само той може да предреди цялата чакаща колона
Някак си,напоследък това най-много ме изнервя.Сеа,верно ,че си нямат на много места светофари,и че незнаят как да ползват лентите
ivo_555 написа:LILO&STICH написа:хората от пробинцията
Няма кво да си кривиме душата.Като дойдат в София,немогат се оправят с движението

Щото движението не ви е оправено!
кое не му е оправено бре колега
ivo_555 написа:LILO&STICH написа:хората от пробинцията

Айде да не се обиждаме, щото и аз мога да кажа обратното, че софиянци ме стресират, защото като видят номер от провинцията трябва задължително да се докажат като "по добри", мен натовареното движение не ме плаши, стресира ме отношението на софиянци, и аз мога да не спра на жълто, ама няма да взема да мина на червено или от дясната лента да завия на ляво и да почна да засичам останалите, ето това е стресиращо, и да си дойдем на темата, правят го главно "М"ъже!
абе малко е по-особенно кой на кого се прави на по-добър
а по-темата,правят го всички