Стресовите ситуации по пътищата.

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen

Шофьори от кой пол са Ви предизвиквали повече стресови ситуации?

Жени
24
32%
Мъже
30
41%
Не съм се замислял/а
20
27%

Общо гласове: 74
Потребителски аватар
Barboukov
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Стресовите ситуации по пътищата.

Мнениеот Barboukov » Пет 22 окт 2010 10:36

vanko_VW написа:
ivo_555 написа:за да премине възрастна жена,жената вече почти е пресякла пътеката пред моя автомобил и се спира,когато поглеждам в дясното огледало виждам,че един господин с такси минава с около 40-50км. :horror: покрай мен е чесно ви казвам,че ми настръхна всичките косми по главата

Таксиметровите шофьори винаги съм ги пречислявал към отделна група. Те често спират без да дадат никакъв знак, че ще го правят, от най-лява лента ще премине в най-дясна да качи клиент без да се огледа какво става покрай него. Бил съм бакшиш и знам за какво иди реч. Просто стане ли въпрос да вземеш човек не ти пука за нищо и никой. Другите коли ти свирят, на тебе хич не ти дреме. Ако бързаш за заявка ще спреш да премине пешеходец, ама другия път...

Потребителски аватар
vanko_VW
Автомобил: Ford Focus
Двигател:

Мнениеот vanko_VW » Пет 22 окт 2010 10:43

Barboukov написа:Бил съм бакшиш и знам за какво иди реч. Просто стане ли въпрос да вземеш човек не ти пука за нищо и никой. Другите коли ти свирят, на тебе хич не ти дреме. Ако бързаш за заявка ще спреш да премине пешеходец, ама другия път...

колега и аз съм бил бакшиш година и полвина и също знам за какво иде реч,но чак такива глупости не съм правил
да признавам,че много пъти съм карал против закона,но все пак съм се съобразявал с останалите около мен

Потребителски аватар
LILO&STICH
ябълката на раздора
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот LILO&STICH » Пет 22 окт 2010 10:46

vanko_VW написа:
ivo_555 написа:
LILO&STICH написа:хората от провинцията
Няма кво да си кривиме душата.Като дойдат в София,немогат се оправят с движението mhihi

Щото движението не ви е оправено!

и с двамата съм съгласен :да:
повечето хора от провинцията който ходят 1-2пъти годишно в столицата и се притесняват от движението там и им е трудно да се справят не е ли редно вие столичани да им давате път,да ги изчаквате,да не ги засичате и да не ги навирате от там дето са излезли или казано с една дума колегиалност(който за съжаление почти я няма вече между нас)

айде останете си със здраве :beer

а по темата ще ви дам пример който ми се случи миналата седмица
карам си във Враца(центъра,пл.Суми) по път с две платна в едната посока,аз съм в лявото плато и спирам на пешеходна пътека(със спящ полицай) за да премине възрастна жена,жената вече почти е пресякла пътеката пред моя автомобил и се спира,когато поглеждам в дясното огледало виждам,че един господин с такси минава с около 40-50км. :horror: покрай мен е чесно ви казвам,че ми настръхна всичките косми по главата

ами давам и път винаги,но да си чакам аз на светофара,и разбираш ли,човека решел ,че само той може да предреди цялата чакаща колона :shock
Някак си,напоследък това най-много ме изнервя.Сеа,верно ,че си нямат на много места светофари,и че незнаят как да ползват лентите mhihi

ivo_555 написа:
LILO&STICH написа:хората от пробинцията
Няма кво да си кривиме душата.Като дойдат в София,немогат се оправят с движението mhihi

кое не му е оправено бре колега :063:

ivo_555 написа:

Айде да не се обиждаме, щото и аз мога да кажа обратното, че софиянци ме стресират, защото като видят номер от провинцията трябва задължително да се докажат като "по добри", мен натовареното движение не ме плаши, стресира ме отношението на софиянци, и аз мога да не спра на жълто, ама няма да взема да мина на червено или от дясната лента да завия на ляво и да почна да засичам останалите, ето това е стресиращо, и да си дойдем на темата, правят го главно "М"ъже!

абе малко е по-особенно кой на кого се прави на по-добър :Mr Green Fun

а по-темата,правят го всички mhihi

Потребителски аватар
vanko_VW
Автомобил: Ford Focus
Двигател:

Мнениеот vanko_VW » Пет 22 окт 2010 10:55

LILO&STICH написа:...

абе има много точни хора :bowdown който ще те пуснат да се вмъкнеш от едно платно в друго,ще ти дадът път когато излизаш от някоя улица,но има и големи изроди :beat_butt2

Потребителски аватар
Layer
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Layer » Пет 22 окт 2010 11:27

theultimate написа:И от двата пола има тъпи шофьори. Жените дразнят предимно с мудно каране и некадърно паркиране - стил неделен шофьор. Докато истинските стресиращи случки като неправилно изпареварване, отнемане на предимство и засичане са повече от мъже.

:да:

Потребителски аватар
ivo_555
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ivo_555 » Пет 22 окт 2010 11:32

LILO&STICH написа:
ivo_555 написа:

По скоро имах предвид участниците в движението! По горе споменах за грубите нарушения, които вие ги нямате за нищо, че дори и в други теми ги толерирате! Ето това не ви е оправено!

Потребителски аватар
ChimeyJimmey
Автомобил: торанага
Двигател: AXQ

Мнениеот ChimeyJimmey » Пет 22 окт 2010 11:38

Участниците в движението... Дрън-дрън!
Айде, моля, следващият "софето-провинцията" преди да пише, да сложи един скан на свидетелството си за раждане.
Да видим откъде е родом "участника в движението"...

Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludia » Пет 22 окт 2010 12:04

ivo_555 написа:
LILO&STICH написа:
ivo_555 написа:

По скоро имах предвид участниците в движението! По горе споменах за грубите нарушения, които вие ги нямате за нищо, че дори и в други теми ги толерирате! Ето това не ви е оправено!

ми седи си в Ямбол бе... за кво идваш да ни оправяш обърканото движение ?

Потребителски аватар
Ivan_GT
Автомобил: BMW E39
Двигател: M52B20 98

Мнениеот Ivan_GT » Пет 22 окт 2010 12:22

Защо няма отговор коне?За това лято съм свил 2 калника в коне...а колко съм пропуснал...

Потребителски аватар
ivo_555
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ivo_555 » Пет 22 окт 2010 12:26

Ludia написа:
ivo_555 написа:
LILO&STICH написа:
ivo_555 написа:

ми седи си в Ямбол бе... за кво идваш да ни оправяш обърканото движение ?

Ей точно за такова отношение към хората от провинцията имах предвид! То селянията не е до место живеене, а до манталитет! Докато не се научим че всички, независимо от регистрацията на колата, сме равни, ей така ще ни е объркано движението и ще се трепим по пътищата!

Потребителски аватар
hooligans
Модератор
Модератор
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Мнениеот hooligans » Пет 22 окт 2010 12:29

ivo_555 написа:
Ей точно за такова отношение към хората от провинцията имах предвид! То селянията не е до место живеене, а до манталитет! Докато не се научим че всички, независимо от регистрацията на колата, сме равни, ей така ще ни е объркано движението и ще се трепим по пътищата!

Равни сме ама не точно.
Я кажи какви данъци плащаш ти и колата ти къде е регистрирана?
Стига с тая световна конспирация към вас, от провинцията!
:banghead:

Потребителски аватар
bobocamaro
R.I.P
Автомобил: Golf 3 GTI
Двигател: 2E

Мнениеот bobocamaro » Пет 22 окт 2010 12:33

Май никой не чете какво пише над аватара на Лило mhihi и ще ни порежат.

Потребителски аватар
ivo_555
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ivo_555 » Пет 22 окт 2010 12:51

hooligans написа:
ivo_555 написа:

Равни сме ама не точно.
Я кажи какви данъци плащаш ти и колата ти къде е регистрирана?
Стига с тая световна конспирация към вас, от провинцията!
:banghead:

Ямбол, данък 10.45 :D с отстъпката, 146лв. гражданска, карам предимно в Ямбол ама я ми кажи това какво общо има с начина шофиране и отношението към мен!

JoJoooo
Автомобил: Volkswagen Passat
Двигател: AJM

Мнениеот JoJoooo » Пет 22 окт 2010 12:56

Не съм се замислял и оглеждал кой повече гледа да ме убие жени или мъже но предполагам,че повечето са мъже защото според мен повечето имат СУМПС :bowdown но и съм виждал жени да карат къде къде по-добре от мъж който има 30 години стаж зад волана :)

Потребителски аватар
goshy
Автомобил: 2009 VW Tiguan
Двигател: 2.0 TDI

Мнениеот goshy » Пет 22 окт 2010 13:54

Аз гласувах за жените, но не всички са някви дето незнаят как се тръгва или пък повреме на шофиране се гледат в огледалото.. :screwy mhihi

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”