santo_trafficante написа:Знаеш ли може да имам достъп до щетитеbnick написа:santo_trafficante написа:svedbg написа: Текущо имам около 10 щети заведени при тях![]()
![]()
![]()
Ето заради такива ще страдат другите
и ще разглеждат щетите под лупа
Като влезе едината система тази година ще се радваш да намериш някой да ти застрахова колата
![]()
Добър клиент си
santo_trafficante написа:Незнам като не разбирате що говорите глупости
Защо, ти какво говориш. Нито го познаваш човека, нито знаеш за какво са щетитеИма доста ненормалници, които драскат, хвърлят камъни по колите, жулят по паркингите и т.н. Ти фащаш па изтърсваш нещо
За 300лв премия и 10 бр щети ....
Доста са го изтърпяли
Заради такива "колеги" а те не са малко
Заради такива които си блъскат двете лични коли на различни имена за да вземат пари от ГО...и още да не казвам други случки
Но остава още малко....
Незнам до какво имаш достъп, но ако е до системата им, то точно можеш да видиш какви са щетите и къде. Другото да ми бяха искали 600лв, пак щях да ги дам, защото целта е да съм сигурен на пътя, не да печеля на дребно. Не е коректно, да обявяваш първо нещо, да сключваш договора и после да не искат да си изпълнят тяхните задължения. Явно в тази сфера не са дорастнали българските застрахователи. Гледат и те на дребно да спестят пари. Колега santo_trafficante, не съм за 50лв, колкото струва боята на бронята, въпроса е принципен. Плащаш получаваш. По тая логика ти да не ходиш на доктор, защото плащаш по 40-50лв.здравни осигуровки на месец и ако влезеш в болница, то няма да те приемат ИЗОБЩО, понеже няма да са на печалба от теб. Също ако са толкова заинтересовани, лесно могат да хванат, кой ме е одрал, ако проведат разследване из базата кой на тая дата има щета, подобна на моята. По лесно е просто да дадат 40-50лв, аз да си поема вината и повече да не се занимават с мен, понеже съм дребна риба

Ще ги гоня до последно пък на 20.05.2011г. ако не искат да ми подновят Каското (цената естествено трябва да е много по висока), то ще се насоча към някоя наистина сериозна компания.
За регистъра и аз заставам зад него