M4r1qn написа:хареса ми лафа на един продавач в Дупница:
- Гледай ве пич тая кола е само за теб - глей салон - не е сядано вътре - глей скоростен лост - тая 5-та не е включвана. Таз кола за мен съм я избирал ама се развеждам със жената та ми трябват пари.
.... и много други от сорта.
Или пък новия хит с бай бак. Целия нов внос е бай бак - че и навсичко отгоре ги сервизират преди да я продадат колата. Просто думи нямам.
Най големия който аз съм чувал е:
"Приятел е тази е за теб,от вътре е без тапицерия за да не я цапат,седялките са от спортно Ауди,джантите са от БМВ,а волана е спортен модел,който завива по добре от другите"
За двигателя,отваряме го и без нищо да кажа аз той започва:
"На 120 000 км е,беше на 118 000км, но докато я докараме до тук и така (а колата беше свалена от автовоз,няма значение

) , свещите са най добрите (не спомена марка),кабелите са от мека материя,която не се стопявала (незнам какво искаше да каже,че не се стопявала).Ооооо щях да забравя и филтъра,точно тази е с два филтъра,един маслен и един въздушен,
сменя се само въздушния,масления е сменен и може да караш още 100 000км с него (от вътре ме напира да му кажа да млукне и да ходи да пие един топъл чай,но не посмях,исках да видя до края какво ще каже,още цена не бе казал).По двигателя това общо взето"
Идва момента и аз питам колко я продава,колата беше голф 3 95г. 1,8 90к.с.:
"Точно за тебе ще я дам само за 6200лв,инак я продавам за 6500лв"
Само му казах:
"Човек ти на вързано кученце хляб не можеш да дадеш,кола на мен ли ще продаваш?"
И си заминах.
Това става мин. година март месец,от автокъша до "Кайсиева градина" гр.Варна.