30 лева за превъртане на километраж г3

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
alexx
Автомобил: SantaFe
Двигател:

Мнениеот alexx » Съб 10 мар 2007 15:02

Стига сте дрънкали глупости-убеден съм че 90 процента от вас като са копували кола ако е над 200к не се я поглеждали Exclamation Всички километражи в България са върнати не щото търговците са подлеци ,а щото българския копувач е тъпо племе и иска по-убава кола за по-малко пари от комшията.Колега кажи на твоя приятел да върне километража ма да не я го връща повече от 170-180к километри че е прекалено.Иначе тоя Голф 93 на 250к направо не е каран ама тва е друга тема.

аз купих Golf3 на 280000 '94 от раз защото всичко си отговаряше като имаше още един вариантна 250000 '94 , но не ме устройваха броя на вратите

такаче или съм тъп или са ме излъгали ...... :roll: вие ще кажете
а иначе минавам по 10-12 000 на година /в София/

Потребителски аватар
Rabbit_TDI
Автомобил: A6 C5
Двигател: BFC
Контакти:

Мнениеот Rabbit_TDI » Съб 10 мар 2007 15:25

Не знам как си ги намерил тия коли.Аз преди година и половина като зимах мойто /а съм търсил 3-4 месеца поне/ вмидях само два пъти кола над 200к и двете бяха карани в БГ.Нов внос над 160к почти нямаше-миойта я зех уж на 178к :lol: -забавни хора са търговците.

Потребителски аватар
M4r1qn
Автомобил:
Двигател: C5 X7
Контакти:

Мнениеот M4r1qn » Съб 10 мар 2007 15:30

хареса ми лафа на един продавач в Дупница:
- Гледай ве пич тая кола е само за теб - глей салон - не е сядано вътре - глей скоростен лост - тая 5-та не е включвана. Таз кола за мен съм я избирал ама се развеждам със жената та ми трябват пари.
.... и много други от сорта.
Или пък новия хит с бай бак. Целия нов внос е бай бак - че и навсичко отгоре ги сервизират преди да я продадат колата. Просто думи нямам.

Потребителски аватар
pacoboy
Автомобил: passat b7 4motion
Двигател: CFGB
Контакти:

Мнениеот pacoboy » Съб 10 мар 2007 16:26

M4r1qn написа:хареса ми лафа на един продавач в Дупница:
- Гледай ве пич тая кола е само за теб - глей салон - не е сядано вътре - глей скоростен лост - тая 5-та не е включвана. Таз кола за мен съм я избирал ама се развеждам със жената та ми трябват пари.
.... и много други от сорта.
Или пък новия хит с бай бак. Целия нов внос е бай бак - че и навсичко отгоре ги сервизират преди да я продадат колата. Просто думи нямам.

Най големия който аз съм чувал е:
"Приятел е тази е за теб,от вътре е без тапицерия за да не я цапат,седялките са от спортно Ауди,джантите са от БМВ,а волана е спортен модел,който завива по добре от другите"
За двигателя,отваряме го и без нищо да кажа аз той започва:
"На 120 000 км е,беше на 118 000км, но докато я докараме до тук и така (а колата беше свалена от автовоз,няма значение :) ) , свещите са най добрите (не спомена марка),кабелите са от мека материя,която не се стопявала (незнам какво искаше да каже,че не се стопявала).Ооооо щях да забравя и филтъра,точно тази е с два филтъра,един маслен и един въздушен,сменя се само въздушния,масления е сменен и може да караш още 100 000км с него (от вътре ме напира да му кажа да млукне и да ходи да пие един топъл чай,но не посмях,исках да видя до края какво ще каже,още цена не бе казал).По двигателя това общо взето"
Идва момента и аз питам колко я продава,колата беше голф 3 95г. 1,8 90к.с.:
"Точно за тебе ще я дам само за 6200лв,инак я продавам за 6500лв"
Само му казах:
"Човек ти на вързано кученце хляб не можеш да дадеш,кола на мен ли ще продаваш?"
И си заминах.
Това става мин. година март месец,от автокъша до "Кайсиева градина" гр.Варна.

Потребителски аватар
alexx
Автомобил: SantaFe
Двигател:

Мнениеот alexx » Съб 10 мар 2007 21:57

Не знам как си ги намерил тия коли.Аз преди година и половина като зимах мойто /а съм търсил 3-4 месеца поне/ вмидях само два пъти кола над 200к и двете бяха карани в БГ.Нов внос над 160к почти нямаше-миойта я зех уж на 178к Laughing -забавни хора са търговците.

то аз това исках да кажа че съм видял две коли на реални километри и едната съм я взел. другите кви скрапери са на по 130-140 000 НЕ Е ИСТИНА душата им е взета ама пусто хората километража гледат ...:roll:
а има и друг филм да "въртят" километражи защото са на 10-15000 и пак няма да се купят, пак са съмнителни, там ги раздават нагоре наистина са забавни търговците 8)

Потребителски аватар
Stivi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Stivi » Нед 11 мар 2007 1:04

Rabbit_TDI написа:Абе кво сички му разправяте на човека ,че ще спечели повече уважение и лесно ще я продаде като е на 250к.Стига сте дрънкали глупости-убеден съм че 90 процента от вас като са копували кола ако е над 200к не се я поглеждали :!: Всички километражи в България са върнати не щото търговците са подлеци ,а щото българския копувач е тъпо племе и иска по-убава кола за по-малко пари от комшията.Колега кажи на твоя приятел да върне километража ма да не я го връща повече от 170-180к километри че е прекалено.Иначе тоя Голф 93 на 250к направо не е каран ама тва е друга тема.
P.S.Лично аз никога не бих си взел кола внесена от Германия ма без сервизна книжка.

те това е горчивата истина ! така че колега направи я да си сочи колкото иска купувача пък той ако вярва си е негов проблем !

Потребителски аватар
G3
Автомобил: Vw Sharan 7M
Двигател: 2.8 v6 204ps 4motion Ha METAH

Мнениеот G3 » Съб 24 мар 2007 21:00

Допълнителна информация:
4вр. реални км. един собственик, гаражен, перфектно състояние, климатик, ABS, Бордови компютър, хидравлика, централно, ел. стъкла-4бр. ел. огледала, рекаро салон, спортен волан-чупещ, лети джанти-15' с нови гуми 195/50/15, халогени, бял фейст, тон. стъкла, сребриста перла, нов внос
те това е .

Потребителски аватар
Теодор
Автомобил: Ford Fiesta 6 BMW 325XI
Двигател:

Мнениеот Теодор » Съб 24 мар 2007 21:09

G3 написа:Допълнителна информация:
4вр. реални км. един собственик, гаражен, перфектно състояние, климатик, ABS, Бордови компютър, хидравлика, централно, ел. стъкла-4бр. ел. огледала, рекаро салон, спортен волан-чупещ, лети джанти-15' с нови гуми 195/50/15, халогени, бял фейст, тон. стъкла, сребриста перла, нов внос
те това е .

Забрави само че колата е УНИКАТ няма друга такава в БГ mhihi mhihi mhihi

Потребителски аватар
Tyan
Ън Мън
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tyan » Съб 24 мар 2007 21:22

лелеее ABU на 245999 :)

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”