Корупцията по пътищата

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
Stefan
R.I.P Madcap
Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
Двигател:

Мнениеот Stefan » Пон 02 юли 2007 11:27

Аз си го слагам когато и където трябва :wink:

Потребителски аватар
Kozunak
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Kozunak » Пон 02 юли 2007 11:34

При мен 2 пъти нагло ми искаха и някакви други пропуски в протокола имаше и аз им казах да пишат актове.Не ги подписах и бегом с адвоката в съда.Резултата беше 2 спечелени дела, сега водя трето за неправилно съставен акт при ПТП.И нещата да чукам на дърво вървят добре.Плащат си като попове разноските по адвокати и съдилища, не ми взимат точки и не плащам актове.Е те тва е начина да спрат да се ебават с нас според мен.Като му утрепеш един ден и вместо да се крие зад някой храст кисне в съда и не знае кво да каже, ще се замисли следващия път дали да се дръвчи и държи нагло.Ама на много малко хора им се занимава със съд за жалост. :roll:

ПП Това естествено са случаи, повечето в последно време които ме спират са много възпитани.То чак ми е неудобно...

ПП2 Такъв стикер ЗАСЕГА не бих си сложил.Много неща трябва да се променят преди да се търси решение на проблема с корупцията с пътните патрули.Тогава вече съм с 2 ръце за.НО докато ми се крият като мишки и вместо да ме пазят и да застават на участъци с повишена концентрация на ПТП, те само дебнат нещо да сгреша и да пият по кафе на моя сметка аз такъв стикер няма да си лепна.Докато не затегнат цедката в школата им и почнат да пресяват повече хората, а не куцо, кьораво и сакато понеже дедо му е бил еди къв си и той айййййдееее катаджия.И последно докато не уредят движението в София (и не само), и законите започнат да важат за всички съм против тия кампании.

Потребителски аватар
Stefan
R.I.P Madcap
Двигател:

Мнениеот Stefan » Пон 02 юли 2007 11:45

Браво колега, добре си ги подредил :D

С един мой приятел ходихме един ден до Плевен, по пътя 2 пъти ни спряха. На първия му бутна 10лв. след което се обади на началника му с който са учили заедно и са големи приятели, за да му съобщи, че еди кой си полицай му е взел 10лв. и второто спиране беше навръщане като беше прикрепено със акт а от наша страна с възражение.

ПОСЛЕДСТВИЯТА: Първия, който беше взел 10-те лева - дисциплинарно уволнен няколко месеца преди пенсия :twisted:

Втория, който не знаеше по какъв начин се спира кола и как трябва да се отнася с нарушителя (беше разкопчан като кифладжия, без шапка и не се представи при поискването на документите) беше санкциониран, а акта анулиран :closed: mhihi mhihi mhihi

Ако всеки си знае правилата, няма да му се качват на главата :!: :!: :!:

One
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот One » Пон 02 юли 2007 12:09

Stefan написа: ПОСЛЕДСТВИЯТА: Първия, който беше взел 10-те лева - дисциплинарно уволнен няколко месеца преди пенсия :twisted:

нещо ме съмнява точно така да са били нещата
току така с едно обаждане по телефона не се уволнява и то стар кадър

но иначе като анекдот звучи добре

Потребителски аватар
Stefan
R.I.P Madcap
Двигател:

Мнениеот Stefan » Пон 02 юли 2007 12:13

Обаждането беше, за да се съобщи точно кой е взел парите, защото като ти поискат пари не си казват имената :wink: а след няколко дни имаше обща очна ставка. :074: А това, че е стар кадър, не му дава никакво право да взима пари, нали така :?:

One
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот One » Пон 02 юли 2007 12:16

Stefan написа:Обаждането беше за да се съобщи точно кой е взел парите, защото като ти поискат пари не си казват имената :wink: а след няколко дни имаше обща очна ставка. А това, че е стар кадър, не му дава никакво право да взима пари, нали така :?:

не е ли заловен на място с белязани пари и т.н, както е установен реда = нищо не се доказва
какви очни и ушни ставки след време ?
а че е стар кадур не означава че има право ,а че добре се е нагушил съотвенто отплатил по - нависоко и току тъй няма да бъде уволнен ;)

не се заяждам ама историята е съшита с бели конци
за в кръчмата след кило ракия може и да мине ;) :) :)

Потребителски аватар
Stefan
R.I.P Madcap
Двигател:

Мнениеот Stefan » Пон 02 юли 2007 12:21

А съм го видял с очите си, а ти ако искаш вярвай :dontknow:

One
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот One » Пон 02 юли 2007 12:27

Stefan написа:А съм го видял с очите си, а ти ако искаш вярвай :dontknow:

повярвай ми - няма да намериш по-непримирим критик на кат от мен,
и много би ми се искало това дето го казваш да може така да се случва - но в бг нито закона нито процедурата го позволява ;) :) :)
телефонче, очна ставка и стария кадър на парзалката - но уей ;)

Потребителски аватар
Stefan
R.I.P Madcap
Двигател:

Мнениеот Stefan » Пон 02 юли 2007 12:40

Щом казваш :beer

Ти ги изкара, че ченгетата могат да си взимат парички от който и да е и никой не може нищо да им каже mhihi mhihi mhihi

One
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот One » Пон 02 юли 2007 12:43

Stefan написа:Щом казваш :beer

Ти ги изкара, че ченгетата могат да си взимат парички от който и да е и никой не може нищо да им каже mhihi mhihi mhihi

не
само отбелязах , че историята разказана от теб - понамирисва :) :) :)

Потребителски аватар
Stefan
R.I.P Madcap
Двигател:

Мнениеот Stefan » Пон 02 юли 2007 13:06

И това :arrow: http://vbox7.com/play:537eb9c4 ако ти го РАЗКАЖЕ някой може да ти мирише, ама ето го нагледно :wink:

И този пъзльо не е виновен, че го е страх да драсне един фиш на Ламбото, ама е станал полицай нали :?: Ако беше някой от нас обаче, през два часа щеше да му закичва по един фиш :wink:

One
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот One » Пон 02 юли 2007 13:11

Stefan написа:И това :arrow: http://vbox7.com/play:537eb9c4 ако ти го РАЗКАЖЕ някой може да ти мирише, ама ето го нагледно :wink:

И този пъзльо не е виновен, че го е страх да драсне един фиш на Ламбото, ама е станал полицай нали :?: Ако беше някой от нас обаче, през два часа щеше да му закичва по един фиш :wink:

са не ми носи от 10 кладенеца вода
конкретно казах ,че това дето ни го разправи за 10 лв рушвет телефон и уволнение си го измисли - казвам ти го в прав текст щот явно от намеци не вдяваш

Потребителски аватар
Stefan
R.I.P Madcap
Двигател:

Мнениеот Stefan » Пон 02 юли 2007 13:51

Естествено, че не съм си го измислил. кажи ми защо ми е да ви лъжа :roll: Казвам ти какво стана, а пък ти ако не вярваш, твоя си работа. Ходи пий една студена вода и се успокой :don't worry Дали ми вярваш или не боли ме фара :wink:

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”