Корупцията по пътищата
- Kozunak
- Автомобил:
- Двигател:
При мен 2 пъти нагло ми искаха и някакви други пропуски в протокола имаше и аз им казах да пишат актове.Не ги подписах и бегом с адвоката в съда.Резултата беше 2 спечелени дела, сега водя трето за неправилно съставен акт при ПТП.И нещата да чукам на дърво вървят добре.Плащат си като попове разноските по адвокати и съдилища, не ми взимат точки и не плащам актове.Е те тва е начина да спрат да се ебават с нас според мен.Като му утрепеш един ден и вместо да се крие зад някой храст кисне в съда и не знае кво да каже, ще се замисли следващия път дали да се дръвчи и държи нагло.Ама на много малко хора им се занимава със съд за жалост.
ПП Това естествено са случаи, повечето в последно време които ме спират са много възпитани.То чак ми е неудобно...
ПП2 Такъв стикер ЗАСЕГА не бих си сложил.Много неща трябва да се променят преди да се търси решение на проблема с корупцията с пътните патрули.Тогава вече съм с 2 ръце за.НО докато ми се крият като мишки и вместо да ме пазят и да застават на участъци с повишена концентрация на ПТП, те само дебнат нещо да сгреша и да пият по кафе на моя сметка аз такъв стикер няма да си лепна.Докато не затегнат цедката в школата им и почнат да пресяват повече хората, а не куцо, кьораво и сакато понеже дедо му е бил еди къв си и той айййййдееее катаджия.И последно докато не уредят движението в София (и не само), и законите започнат да важат за всички съм против тия кампании.

ПП Това естествено са случаи, повечето в последно време които ме спират са много възпитани.То чак ми е неудобно...
ПП2 Такъв стикер ЗАСЕГА не бих си сложил.Много неща трябва да се променят преди да се търси решение на проблема с корупцията с пътните патрули.Тогава вече съм с 2 ръце за.НО докато ми се крият като мишки и вместо да ме пазят и да застават на участъци с повишена концентрация на ПТП, те само дебнат нещо да сгреша и да пият по кафе на моя сметка аз такъв стикер няма да си лепна.Докато не затегнат цедката в школата им и почнат да пресяват повече хората, а не куцо, кьораво и сакато понеже дедо му е бил еди къв си и той айййййдееее катаджия.И последно докато не уредят движението в София (и не само), и законите започнат да важат за всички съм против тия кампании.
- Stefan
- R.I.P Madcap
- Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
- Двигател:
Браво колега, добре си ги подредил
С един мой приятел ходихме един ден до Плевен, по пътя 2 пъти ни спряха. На първия му бутна 10лв. след което се обади на началника му с който са учили заедно и са големи приятели, за да му съобщи, че еди кой си полицай му е взел 10лв. и второто спиране беше навръщане като беше прикрепено със акт а от наша страна с възражение.
ПОСЛЕДСТВИЯТА: Първия, който беше взел 10-те лева - дисциплинарно уволнен няколко месеца преди пенсия
Втория, който не знаеше по какъв начин се спира кола и как трябва да се отнася с нарушителя (беше разкопчан като кифладжия, без шапка и не се представи при поискването на документите) беше санкциониран, а акта анулиран
Ако всеки си знае правилата, няма да му се качват на главата

С един мой приятел ходихме един ден до Плевен, по пътя 2 пъти ни спряха. На първия му бутна 10лв. след което се обади на началника му с който са учили заедно и са големи приятели, за да му съобщи, че еди кой си полицай му е взел 10лв. и второто спиране беше навръщане като беше прикрепено със акт а от наша страна с възражение.
ПОСЛЕДСТВИЯТА: Първия, който беше взел 10-те лева - дисциплинарно уволнен няколко месеца преди пенсия

Втория, който не знаеше по какъв начин се спира кола и как трябва да се отнася с нарушителя (беше разкопчан като кифладжия, без шапка и не се представи при поискването на документите) беше санкциониран, а акта анулиран

Ако всеки си знае правилата, няма да му се качват на главата

Stefan написа:Обаждането беше за да се съобщи точно кой е взел парите, защото като ти поискат пари не си казват именатаа след няколко дни имаше обща очна ставка. А това, че е стар кадър, не му дава никакво право да взима пари, нали така
не е ли заловен на място с белязани пари и т.н, както е установен реда = нищо не се доказва
какви очни и ушни ставки след време ?
а че е стар кадур не означава че има право ,а че добре се е нагушил съотвенто отплатил по - нависоко и току тъй няма да бъде уволнен

не се заяждам ама историята е съшита с бели конци
за в кръчмата след кило ракия може и да мине

Stefan написа:А съм го видял с очите си, а ти ако искаш вярвай
повярвай ми - няма да намериш по-непримирим критик на кат от мен,
и много би ми се искало това дето го казваш да може така да се случва - но в бг нито закона нито процедурата го позволява

телефонче, очна ставка и стария кадър на парзалката - но уей

- Stefan
- R.I.P Madcap
- Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
- Двигател:
И това
http://vbox7.com/play:537eb9c4 ако ти го РАЗКАЖЕ някой може да ти мирише, ама ето го нагледно
И този пъзльо не е виновен, че го е страх да драсне един фиш на Ламбото, ама е станал полицай нали
Ако беше някой от нас обаче, през два часа щеше да му закичва по един фиш 

И този пъзльо не е виновен, че го е страх да драсне един фиш на Ламбото, ама е станал полицай нали

Stefan написа:И товаhttp://vbox7.com/play:537eb9c4 ако ти го РАЗКАЖЕ някой може да ти мирише, ама ето го нагледно
![]()
И този пъзльо не е виновен, че го е страх да драсне един фиш на Ламбото, ама е станал полицай налиАко беше някой от нас обаче, през два часа щеше да му закичва по един фиш
са не ми носи от 10 кладенеца вода
конкретно казах ,че това дето ни го разправи за 10 лв рушвет телефон и уволнение си го измисли - казвам ти го в прав текст щот явно от намеци не вдяваш
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”