лайномета написа:не знам,но на мен лично някоя тъмна и мъглива вечер ще ми писне от селските тарикати с фаровете за мъгла и ще вдигна и къси и дълги с по няколко градуса нагоресега даже левият ми фар бие по-долу именно с цел да не се заслепява насрещния,ама просто ми писна вече
vasstop написа:лайномета написа:не знам,но на мен лично някоя тъмна и мъглива вечер ще ми писне от селските тарикати с фаровете за мъгла и ще вдигна и къси и дълги с по няколко градуса нагоресега даже левият ми фар бие по-долу именно с цел да не се заслепява насрещния,ама просто ми писна вече
Точно в мъгла, като вдигнеш фаровете и нищо няма да виждаш.
Не случайно хората са ги нарекли фарове за мъгла.
vasstop написа:Не случайно хората са ги нарекли фарове за мъгла.
Wizi написа:vasstop написа:Не случайно хората са ги нарекли фарове за мъгла.
Човека си го написа, бре! ХАЛОГЕНКИ му се вика! Ти и L&R фарове за мъгла, та фарове за мъгла....![]()
За онези с dial-up връзките, дето са от по-далеко: халоген е вид крушка. Ксенон е също вид крушка. А онова на което му викате "халогенки" всъщност са фарове за мъгла.
Li4o написа:vasstop написа:лайномета написа:не знам,но на мен лично някоя тъмна и мъглива вечер ще ми писне от селските тарикати с фаровете за мъгла и ще вдигна и къси и дълги с по няколко градуса нагоресега даже левият ми фар бие по-долу именно с цел да не се заслепява насрещния,ама просто ми писна вече
Точно в мъгла, като вдигнеш фаровете и нищо няма да виждаш.
Не случайно хората са ги нарекли фарове за мъгла.
Точно така - не случайно фаровете за мъгла са разположени по-ниско от основните
Rabbit_TDI написа:Ако не виждаш без халогени начи не са ти добре настроени фаровете-вероятно са леко високо да хвърлятн напред но светлината не е плътна - което ме води на друга мисъл че освен че заслепяваш с халогени заслепяваш и с фаровеБутона за задната светлина е с отделно положение ,но доста тъпаци дори не знаят че има такава и просто дърпат назад докрай
![]()
P.S. Аз сега си монтирам блиц и ще вида как ще ги лекувам такива с кофти фарове.Баща ми някой като го заслепява включва дълги и влиза в насрещната лента и в последния момент се връща в неговата
keksa написа:Rabbit_TDI написа:Баща ми някой като го заслепява включва дълги и влиза в насрещната лента и в последния момент се връща в неговата
аз правя същото...
дори ми се е случвало да изкарвам такъв тъпак от пътя по тоя начин...
znainainai написа:keksa написа:Rabbit_TDI написа:Баща ми някой като го заслепява включва дълги и влиза в насрещната лента и в последния момент се връща в неговата
аз правя същото...
А Я СИ ПРЕДСТАВЕТЕ ЧЕ "ТЪПАКА" ТРЪГНЕ ДА БЯГА В ТОВОЙТО ПЛАТНО. КВО ПРАИШ:?: ПИТАМ АЗ:!:![]()
hilqdarka написа:znainainai написа:keksa написа:Rabbit_TDI написа:Баща ми някой като го заслепява включва дълги и влиза в насрещната лента и в последния момент се връща в неговата
аз правя същото...
А Я СИ ПРЕДСТАВЕТЕ ЧЕ "ТЪПАКА" ТРЪГНЕ ДА БЯГА В ТОВОЙТО ПЛАТНО. КВО ПРАИШ:?: ПИТАМ АЗ:!:![]()
Тогава става всичко става на салата
Причина за зверската катастрофа - вероятно шофьорът на единият автомобил е заспал
Geleto написа:Ами на мен ми написаха акт, когато беше задължително да се кара на къси през деня! Полицията може да почне да глобява за каране с включени халогени, както мисля че го правеха преди! Даже бяха забранени крушки за фарове с повече от 55 вата!
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 48 госта