impresa написа:Беше супер нагъл, искаше да си ходи! Щяхме да го убием там! Баси наглеца. Частите за сиерата наистина са скъпи пък и аз съм човек, който наистина дъри всичко да е направено с маркови части и качествено с гаранция. А единственият начин тук в България е Мото-Пфое, а там цените наистина са такива, каквито писах! Аз съм юрист(макар и незавършил) и си знам правата. Каското на моята и изтече преди 1 месец и така и не го поднових! Оня отсреща не беше пил, има гражданска, и за последните 2 години има 3 причинени по негова вина катастрофи и е все още с книжка!!! По-добрият вариант за него е да ми плати, вземам си джантите и генерацията и му връчвам ключовете. Иначе отиваме в съда за материални и нематериални щети!
Ами точно щом си юрист колега,би трябвало да си наясно че от него нищо няма да вземеш.
По-добре е да си изчакаш решението,да го обяват за виновен и неговата компания ще ти плати.Ако имаш много доверен лекар,извади си бележка че ти е станало нещо,примерно днес си припаднал и вероятно може да е от удара.Това са невидими неща и никой не може да ги опровергае,щом лекар веднъж го е удостоверил.Снимка за съмнение за евентуално комоцио предполагам може да ти намери.И още така е необходима бележка че си лежал поне 20 дни стационар.За какво ти ги говоря тези неща--пак от личен опит в такъв случай застрахователната на оня ти плаща доста добра сума,поне 2000 лева отгоре само за това че по вина на састрахования в тяхната компания си бил на лечение,но срока трябва да е минимум 20 дни.
И още веднъж ти казвам не го притискай за пари-нещата ще се обърнат в негова полза,ако се сети да се консултира с авдокат.
Може и да те изблъфира за това,както и да си измисли причина за неволно причиняване на катастрофа--пукане на гума точно в тоя момент и други подобни.
Успех и без излишни нерви,колкото и да ти е кофти.Все пак на Великден е имало Господ да те предпази и от по-лошо.