icoico написа:Днес с хилядакубиковото Поло на жена ми бях един от бързо движещите се по отсечката Пазарджик-София с константна скорост 120 км/ч. За това разстояние ме изпревариха едва десетина коли Като ти погледнах видеоизцепките и ми мина през ума вероятната причина за катастрофата...
четейки това почвам да се комплексирам
Ми ти с 1000 кубикова пичивъшка ще излезеш по-голям бързак от мен
Че аз когато съм подходяща кола и карам обикновено със 180-200 през топлите месеци бивам изпреварен от повече коли
Абе ти уж беше най-големия моралист, пък виж как сам се издаваш.
Чудя се няколко неща:
- как това поло е поддържало константа 120, като знам какви баири има. М/у другото не го ли продаваш
- как г-н морал си поддържал 120, при положение че има куп ограничения на скоростта на магистралата важещи за зимния паериод
- поло 1.0 на 120 върви със 4500 на 5-та, как ти даде сърце да тормозиш това крехко създание
- как е да изпреварваш, пречеха ли те разни бмв-та и мерцедеси... пресвяткаше ли им

Трябвало е да направиш едно клипче да ми напълниш душата
- очевдино си карал бързо спрямо трафика, мислиш ли че колата е подходяща- подготвена и сигурна за конкретните условия и скорост.
Добре че не си бил с някой 2000 кубикова кола, че тогава не мисе мисли.
Ти си типичен пример за лицемер,както за тоя тип дето незнае кога е уместно да се дава газ и кога не. Много ме е страх от такива като теб, да знаеш. Това че 130 е разрешената не винаги е разумната, отделно пак повтарям, че за зимния период на много места е ограничена на по-малко.
Баси, стигнахме дотам че си разменихме позициите който защитаваме...
3мин напред немога да мисля, това вече е в сферата на ясновидството, а тия способности ми се губят. 3мин при 180км/ч са 9км, ако не се бъркам че ги смятам на ум в движение...
Колега, как ще сбъркаш г60 с вр6
Ако другите нямат против, мога да кача културно клипче с
VR6 sound с колата от аватара