joro_g400 написа:Huizel написа:joro_g400 написа:Абе пич даже и маичицата да е виновна никои няма право да я ругае,да бие.. или тн.Този фуражковец давали си сметка че стресира ДЕТЕТО БЕ.Аз ако сьм и мьж на този цьрвул ще му изям грацмуля деба и пе........
Хихихи,ей това пред компютъра хората са голема работа ЕИ

Пич аз сьм женен и това което пише го правя но дано никога не ми се случва с пожелания и кьм теб.Тук всеки дава 99%" ако и на мен ми се случи"А ти как би постьпил????????????.Ще паднеш на колене само че е от НСО или че има власт от закона
Абе власт има той въшки,органите на реда в Бг немат власт.Обаче твърдение "ще му изям грацмуля" ,чей малко бре,тоя може както си пердаши жена ти ,да хване и тебе барабар с нея да те слупа .Затова първо се разучава ситуацията,след това се вземат решения и се започват действия,които ако са сериозни,не се съобщават в автомобилни форуми...
п.с. А ти как ще постъпиш ако примерно пресича некоя неправилно/има ги много особенно тея с количките дет ги бутат по средата на улицата,на нищото/ ти спираш едвам,едвам но спирачния път си оказва своето и лекинко жената се опира на капака.Слизаш изприщен питаш "как сте ?добре ли сте?" и оттам се почва "Абе идиот,как караш бе нещастник,щеше да сгазиш детето бе копеле мръсно.Убиец.Цървул смачкан " и т.н.
Отсега ти казвам как бих постъпил аз.Десен прав и след това ъперкът.И се качвам в колата и си заминаам,бал съм ги,жена било...ми да внимава как си отваря сурата.