Служител на НСО блъсна майка с дете, слезе и я наби

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
Huizel
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Huizel » Чет 14 юни 2007 11:39

joro_g400 написа:Абе пич даже и маичицата да е виновна никои няма право да я ругае,да бие.. или тн.Този фуражковец давали си сметка че стресира ДЕТЕТО БЕ.Аз ако сьм и мьж на този цьрвул ще му изям грацмуля деба и пе........

Хихихи,ей това пред компютъра хората са голема работа ЕИ :lol:

Потребителски аватар
maks
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот maks » Чет 14 юни 2007 11:47

Birdie написа:Трябвало и детето да набие като ще се прави на мъж, що само майката, нали е бабаит......
Педалска работа....
Трябвало е и да ги преджоби набързо.

Потребителски аватар
joro_g400
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот joro_g400 » Чет 14 юни 2007 11:49

Huizel написа:
joro_g400 написа:Абе пич даже и маичицата да е виновна никои няма право да я ругае,да бие.. или тн.Този фуражковец давали си сметка че стресира ДЕТЕТО БЕ.Аз ако сьм и мьж на този цьрвул ще му изям грацмуля деба и пе........

Пич аз сьм женен и това което пише го правя но дано никога не ми се случва с пожелания и кьм теб.Тук всеки дава 99%" ако и на мен ми се случи"А ти как би постьпил????????????.Ще паднеш на колене само че е от НСО или че има власт от закона

Потребителски аватар
maks
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот maks » Чет 14 юни 2007 11:51

joro_g400 написа:
Huizel написа:

Пич аз сьм женен и това което пише го правя но дано никога не ми се случва с пожелания и кьм теб.Тук всеки дава 99%" ако и на мен ми се случи"А ти как би постьпил????????????.Ще паднеш на колене само че е от НСО или че има власт от закона
По скъпо от жената и детето надали има,ако човек и това прежали...

Потребителски аватар
joro_g400
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот joro_g400 » Чет 14 юни 2007 11:53

:да: :да: :да: :да: :да: :да: :да: :025: :033: :BBQ :vacation :ihaaaaa

Потребителски аватар
Huizel
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Huizel » Чет 14 юни 2007 12:04

joro_g400 написа:
Huizel написа:

Абе власт има той въшки,органите на реда в Бг немат власт.Обаче твърдение "ще му изям грацмуля" ,чей малко бре,тоя може както си пердаши жена ти ,да хване и тебе барабар с нея да те слупа .Затова първо се разучава ситуацията,след това се вземат решения и се започват действия,които ако са сериозни,не се съобщават в автомобилни форуми...

п.с. А ти как ще постъпиш ако примерно пресича некоя неправилно/има ги много особенно тея с количките дет ги бутат по средата на улицата,на нищото/ ти спираш едвам,едвам но спирачния път си оказва своето и лекинко жената се опира на капака.Слизаш изприщен питаш "как сте ?добре ли сте?" и оттам се почва "Абе идиот,как караш бе нещастник,щеше да сгазиш детето бе копеле мръсно.Убиец.Цървул смачкан " и т.н.

Отсега ти казвам как бих постъпил аз.Десен прав и след това ъперкът.И се качвам в колата и си заминаам,бал съм ги,жена било...ми да внимава как си отваря сурата. :oops:

Потребителски аватар
joro_g400
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот joro_g400 » Чет 14 юни 2007 12:23

Хихихи ей това хората пред компютьра са голма работа ЕИ

Потребителски аватар
rexpitbul
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rexpitbul » Чет 14 юни 2007 12:25

Huizel написа:
joro_g400 написа:
Huizel написа:

Абе власт има той въшки,органите на реда в Бг немат власт.Обаче твърдение "ще му изям грацмуля" ,чей малко бре,тоя може както си пердаши жена ти ,да хване и тебе барабар с нея да те слупа .Затова първо се разучава ситуацията,след това се вземат решения и се започват действия,които ако са сериозни,не се съобщават в автомобилни форуми...

п.с. А ти как ще постъпиш ако примерно пресича некоя неправилно/има ги много особенно тея с количките дет ги бутат по средата на улицата,на нищото/ ти спираш едвам,едвам но спирачния път си оказва своето и лекинко жената се опира на капака.Слизаш изприщен питаш "как сте ?добре ли сте?" и оттам се почва "Абе идиот,как караш бе нещастник,щеше да сгазиш детето бе копеле мръсно.Убиец.Цървул смачкан " и т.н.

Отсега ти казвам как бих постъпил аз.Десен прав и след това ъперкът.И се качвам в колата и си заминаам,бал съм ги,жена било...ми да внимава как си отваря сурата. :oops:

Много си прав!!! Това си е Български манталитет!!!

Потребителски аватар
Bob.Baev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Bob.Baev » Чет 14 юни 2007 13:01

Huizel написа: Отсега ти казвам как бих постъпил аз.Десен прав и след това ъперкът.И се качвам в колата и си заминаам,бал съм ги,жена било...ми да внимава как си отваря сурата. :oops:

батенце, не искам да се заяждам с теб, но си личи, че нямаш деца. аз също нямам, но никога не бих си позволил да ударя жена, ако ще безпричинно лайна да й излизат от устата вместо думи. е ти на тоя принцип като се ожениш, жената трябва през час да я разтриваш... по същата логика и детето си ще "смачкаш", така ли?

ila
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ila » Чет 14 юни 2007 13:12

Абе пич, не си чел достатъчно задълбочено писаното от мен и коментираш.. писал съм : нека първо видим кой в каква степен е виновен и тогава да лепваме клеймо на хората и да им издаваме присъди. А ти ако си мъж на жена, която обижда и ругае хората без повод по-добре и удари един бой превантивно, за да не ти се налага да я спасяваш в такива ситуации. Освен това може да се окаже в ситуация тебе да те спасяват. Така, че карай по-ротко. И още. НСО нямат нищо общо с полицията и не отговарят за обществения ред и сигурноста на хората.

Последна промяна от ila на Чет 14 юни 2007 17:15, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
mx3333
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот mx3333 » Чет 14 юни 2007 13:42

Боб.Баев написа:...но си личи, че нямаш деца. аз също нямам, но никога...

Недей прави генерални заключения и по добре никога не казвай никога.

Потребителски аватар
Bob.Baev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Bob.Baev » Чет 14 юни 2007 13:44

mx3333 написа:
Боб.Баев написа:...но си личи, че нямаш деца. аз също нямам, но никога...

Недей прави генерални заключения и по добре никога не казвай никога.

естествено, че не правя генерални заключения. а какво точно искаш да кажеш с този пост?
тва "никога не казвай никога" е лафче от лексиконите в седми клас ми се струва...

Потребителски аватар
varkulaka
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот varkulaka » Чет 14 юни 2007 13:56

това да не стария цигански номер с изкачането пред колата и след това да те изнудват за пари

kombaina
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kombaina » Чет 14 юни 2007 14:49

varkulaka написа:това да не стария цигански номер с изкачането пред колата и след това да те изнудват за пари

Стига глупости! Снощи даваха жената по новините - не беше циганка.
Не е нормално поведението на шофьора. Не му прави чест!
Всяка агресивна реакция от страна на жената е разбираема при положение, че като родител се е уплашила за живота на детето си! Ако сте родители ще разберете.

И все пак медиите твърде много раздуха случая. Не е имало нито пребиване на жената, нито премазване на детето. За щастие.

Потребителски аватар
The Red Guy
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот The Red Guy » Чет 14 юни 2007 16:56

varkulaka написа:това да не стария цигански номер с изкачането пред колата и след това да те изнудват за пари

Ей сега жената е гост в "Часът на Милен Цветков" и си е абсолютна българка и не прилича на тези, дето правят номера с бутането на детето!

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”