Arexons Rain Off
- Pindikov
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Rain OFF във Варна
alexkoleff написа:Здравей idiotchooo, аз също съм от Варна. Работата ми е такава, че поддържаме системите на Лукоийл и в момента никъде във Варна няма този препарат. Свързах се с фирмата вносител за БГ и те ми обещаха, че до края на тази седмица ще ми доставят този препарат на някой от обектите на Лукоийл. Очаквам когато го доставят от фирмата вносител да ми се обадят и да мина да си го взема. Доставката няма да е само на една бройка, така че ако искаш след като ми звънат да ти кажа от къде можеш да си го закупиш.
Respect.
Колега и аз искам да си купя от този препарат. Знаеш ли на кой лукоил ще го доставят и кога?
- Spas
- Модератор

- Автомобил: VW Golf 2
- Двигател: 1800 RP
Re: Rain OFF във Варна
alexkoleff написа:Здравей idiotchooo, аз също съм от Варна. Работата ми е такава, че поддържаме системите на Лукоийл и в момента никъде във Варна няма този препарат. Свързах се с фирмата вносител за БГ и те ми обещаха, че до края на тази седмица ще ми доставят този препарат на някой от обектите на Лукоийл. Очаквам когато го доставят от фирмата вносител да ми се обадят и да мина да си го взема. Доставката няма да е само на една бройка, така че ако искаш след като ми звънат да ти кажа от къде можеш да си го закупиш.
Respect.
Благодаря ти много за инфото и ако ми пишеш когато пристигне ще ти бъда още по благодарен !!!!
- alexkoleff
- Автомобил:
- Двигател:
Здравейте колеги, обещаха ми от вносителя на Arexons за БГ до края на тази седмица да го доставят във Варна, но още не са ми са обадили. По принцип персонала на фирмата ми изглеждат сериозни, защото през работната седмица ми се обадиха 3-4 пъти все различни служители за да ме уверят, че ще го доставят във Варна. Инструктирал съм управителите и тях да ми се обадят, така че нещата ги следя от няколко страни. Обещавам, че щом от някъде ми се обадят да ви напшиша къде го има препарата да си го вземете и вие.
Когато попитах къде във Варна мога да си взема RainOff ми казаха че само в Лукойл можело. Не споменаха за КИРОВ, така че ще го чакам на бензиностанциите.
Respect
Когато попитах къде във Варна мога да си взема RainOff ми казаха че само в Лукойл можело. Не споменаха за КИРОВ, така че ще го чакам на бензиностанциите.
Respect
- alexkoleff
- Автомобил:
- Двигател:
- Spas
- Модератор

- Автомобил: VW Golf 2
- Двигател: 1800 RP
alexkoleff написа:Rain/OFF във Варна има на Лукойл на изхода към София. Днес минах имаше 4 бройки. Аз взех 1. Цената им е 7,99
Respect
Благодаря ти много за инфото...аз отидох снощи като свърших работа и имаше 2 броя само, които станаха мое притежание
- gr_kanev
- Доктора
- Автомобил: VW Transporter T5 2006
- Двигател: AXD
Добре че минах вчера преди idiotchooo - имаше 3 бройки, и аз взех едната. Брей, тия вносители на Rain-Off за Варна само за форума работят
. Разбира се, веднага (още на бензиностанцията) намазах стъклата (не съм чакал по 10 минути, и после не съм полирал с друг сух парцал
) - не забелязах да са по-кофти стъклата и видимостта Може и да си въобразявам, ама сякаш се намали онова гадно блестене заради микродраскотинките по стъклото при насрещни фарове. Като се прибрах, намазах и фаровете (не видях някъде да пише, че е "противопоказно" за пластмаса). Ще споделя при наличие на съответните условия (все пак името му е Rain-Off).
user edit gr_kanev
Полирах със сух парцал третираните стъкла - поне на пръв поглед изглеждат чудесно (т.е. в пъти по-добре). Чакаме дъжда.
Въпрос към ползващите препарата - спомена се, че ефекта (видимия, но той се и търси) е няколко седмици. Става въпрос за интензивно каране, или просто с времето ефекта се губи, дори и при стоене ?
scuba, още ли не си третирал стъклата си ? (че ми се пие бира, а до няколко седмици ще се разходя до София)
. Разбира се, веднага (още на бензиностанцията) намазах стъклата (не съм чакал по 10 минути, и после не съм полирал с друг сух парцал user edit gr_kanev
Полирах със сух парцал третираните стъкла - поне на пръв поглед изглеждат чудесно (т.е. в пъти по-добре). Чакаме дъжда.
Въпрос към ползващите препарата - спомена се, че ефекта (видимия, но той се и търси) е няколко седмици. Става въпрос за интензивно каране, или просто с времето ефекта се губи, дори и при стоене ?
scuba, още ли не си третирал стъклата си ? (че ми се пие бира, а до няколко седмици ще се разходя до София)
- bomber
- Автомобил:
- Двигател:
gr_kanev написа:- спомена се, че ефекта (видимия, но той се и търси) е няколко седмици. Става въпрос за интензивно каране, или просто с времето ефекта се губи, дори и при стоене ?
Аз съм ги мазал преди около месец и още се даржи
- gr_kanev
- Доктора
- Автомобил: VW Transporter T5 2006
- Двигател: AXD
scuba написа:gr_kanev написа:..
Не съмКУ идваш насам, кажи да си купя едно ботилче да ги оправиш, па после ше пием ракия, че за бира стана студено вече
Купувай да не свършат (че във Варна форума ги изкупи
). Приготви си и някакъв парцал (кърпа). Аз съм страшно доволен. А идването е сигурно (виж и в темата за коледния банкет). Освен това и с Vaskoto1 имаме малко работа.Върни се в “Общи автомобилни дискусии”