Arexons Rain Off

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
bomber
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот bomber » Чет 15 ное 2007 16:22

Да и на мене ми се замазва и някакси чистачките чистят по-лошо :roll: Иначе при 100км не пускам чистачки :D

Потребителски аватар
Pindikov
Автомобил:
Двигател:

Re: Rain OFF във Варна

Мнениеот Pindikov » Чет 15 ное 2007 18:45

alexkoleff написа:Здравей idiotchooo, аз също съм от Варна. Работата ми е такава, че поддържаме системите на Лукоийл и в момента никъде във Варна няма този препарат. Свързах се с фирмата вносител за БГ и те ми обещаха, че до края на тази седмица ще ми доставят този препарат на някой от обектите на Лукоийл. Очаквам когато го доставят от фирмата вносител да ми се обадят и да мина да си го взема. Доставката няма да е само на една бройка, така че ако искаш след като ми звънат да ти кажа от къде можеш да си го закупиш.

Respect.

Колега и аз искам да си купя от този препарат. Знаеш ли на кой лукоил ще го доставят и кога?

Потребителски аватар
Spas
Модератор
Модератор
Автомобил: VW Golf 2
Двигател: 1800 RP

Re: Rain OFF във Варна

Мнениеот Spas » Чет 15 ное 2007 20:44

alexkoleff написа:Здравей idiotchooo, аз също съм от Варна. Работата ми е такава, че поддържаме системите на Лукоийл и в момента никъде във Варна няма този препарат. Свързах се с фирмата вносител за БГ и те ми обещаха, че до края на тази седмица ще ми доставят този препарат на някой от обектите на Лукоийл. Очаквам когато го доставят от фирмата вносител да ми се обадят и да мина да си го взема. Доставката няма да е само на една бройка, така че ако искаш след като ми звънат да ти кажа от къде можеш да си го закупиш.

Respect.

Благодаря ти много за инфото и ако ми пишеш когато пристигне ще ти бъда още по благодарен !!!! :) и бира ще трябва да купувам май :D ...само да кажа, че един от колегите ме прати в Киров и то много успешно...имат много от нещата на Arexons, но не и RainOff :( но така или иначе благодаря :roll:

Потребителски аватар
lz1kka
Автомобил: Audi S7
Двигател:
Контакти:

Мнениеот lz1kka » Пет 16 ное 2007 10:34

А как стои въпросът при ходене на автомивка? Препаратите които се използват за почистване не го ли премахват този RainOff ?

Потребителски аватар
greda
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот greda » Пет 16 ное 2007 13:15

lz1kka написа:А как стои въпросът при ходене на автомивка? Препаратите които се използват за почистване не го ли премахват този RainOff ?

намам такова впечатление :roll: при мен издържа по 3-4 месеца, а си мия колата най-малко на две седмици веднъж.

Потребителски аватар
alexkoleff
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот alexkoleff » Съб 17 ное 2007 13:08

Здравейте колеги, обещаха ми от вносителя на Arexons за БГ до края на тази седмица да го доставят във Варна, но още не са ми са обадили. По принцип персонала на фирмата ми изглеждат сериозни, защото през работната седмица ми се обадиха 3-4 пъти все различни служители за да ме уверят, че ще го доставят във Варна. Инструктирал съм управителите и тях да ми се обадят, така че нещата ги следя от няколко страни. Обещавам, че щом от някъде ми се обадят да ви напшиша къде го има препарата да си го вземете и вие.
Когато попитах къде във Варна мога да си взема RainOff ми казаха че само в Лукойл можело. Не споменаха за КИРОВ, така че ще го чакам на бензиностанциите.

Respect

Потребителски аватар
alexkoleff
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот alexkoleff » Пет 23 ное 2007 23:49

Rain/OFF във Варна има на Лукойл на изхода към София. Днес минах имаше 4 бройки. Аз взех 1. Цената им е 7,99

Respect

Потребителски аватар
Spas
Модератор
Модератор
Автомобил: VW Golf 2
Двигател: 1800 RP

Мнениеот Spas » Нед 25 ное 2007 10:41

alexkoleff написа:Rain/OFF във Варна има на Лукойл на изхода към София. Днес минах имаше 4 бройки. Аз взех 1. Цената им е 7,99

Respect

Благодаря ти много за инфото...аз отидох снощи като свърших работа и имаше 2 броя само, които станаха мое притежание :) сега трябва да намеря време и да ги използвам :) имам да черпя :lol:

Потребителски аватар
gr_kanev
Доктора
Автомобил: VW Transporter T5 2006
Двигател: AXD

Мнениеот gr_kanev » Нед 25 ное 2007 14:23

Добре че минах вчера преди idiotchooo - имаше 3 бройки, и аз взех едната. Брей, тия вносители на Rain-Off за Варна само за форума работят mhihi . Разбира се, веднага (още на бензиностанцията) намазах стъклата (не съм чакал по 10 минути, и после не съм полирал с друг сух парцал :oops: ) - не забелязах да са по-кофти стъклата и видимостта Може и да си въобразявам, ама сякаш се намали онова гадно блестене заради микродраскотинките по стъклото при насрещни фарове. Като се прибрах, намазах и фаровете (не видях някъде да пише, че е "противопоказно" за пластмаса). Ще споделя при наличие на съответните условия (все пак името му е Rain-Off).
user edit gr_kanev
Полирах със сух парцал третираните стъкла - поне на пръв поглед изглеждат чудесно (т.е. в пъти по-добре). Чакаме дъжда.
Въпрос към ползващите препарата - спомена се, че ефекта (видимия, но той се и търси) е няколко седмици. Става въпрос за интензивно каране, или просто с времето ефекта се губи, дори и при стоене ?
scuba, още ли не си третирал стъклата си ? (че ми се пие бира, а до няколко седмици ще се разходя до София)

Потребителски аватар
musura
Сър
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот musura » Нед 25 ное 2007 17:44

Аз си купих от колегата Rado_mit 3 опаковки, досега съм намазал поне на 10 приятели стъклата и всички са очаровани от ефекта. Аз също много доволен, особенно миналата седмица по магистралата в доста силен дъжд, почти не пусках чистачките :twisted:

Потребителски аватар
bomber
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот bomber » Нед 25 ное 2007 20:11

gr_kanev написа:- спомена се, че ефекта (видимия, но той се и търси) е няколко седмици. Става въпрос за интензивно каране, или просто с времето ефекта се губи, дори и при стоене ?
scuba, още ли не си третирал стъклата си ? (че ми се пие бира, а до няколко седмици ще се разходя до София)

Аз съм ги мазал преди около месец и още се даржи

Потребителски аватар
scuba
R.I.P. Holy Diver
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот scuba » Вто 27 ное 2007 9:33

gr_kanev написа:..

Не съм :-) КУ идваш насам, кажи да си купя едно ботилче да ги оправиш, па после ше пием ракия, че за бира стана студено вече :-)

Потребителски аватар
gr_kanev
Доктора
Автомобил: VW Transporter T5 2006
Двигател: AXD

Мнениеот gr_kanev » Вто 27 ное 2007 9:41

scuba написа:
gr_kanev написа:..

Не съм :-) КУ идваш насам, кажи да си купя едно ботилче да ги оправиш, па после ше пием ракия, че за бира стана студено вече :-)

Купувай да не свършат (че във Варна форума ги изкупи mhihi ). Приготви си и някакъв парцал (кърпа). Аз съм страшно доволен. А идването е сигурно (виж и в темата за коледния банкет). Освен това и с Vaskoto1 имаме малко работа.

Потребителски аватар
Insect
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Insect » Вто 27 ное 2007 11:15

и сега във Варна оставихте ли ми поне една тубичка? :cry: :cry: :cry:

Потребителски аватар
Pindikov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Pindikov » Вто 27 ное 2007 11:38

Insect-® написа:и сега във Варна оставихте ли ми поне една тубичка? :cry: :cry: :cry:

Поръчал съм и обещаха като ги пратят от софето да се обадят. На същата бензиностанция казаха ще ги пратят. Щом се обадят ще пиша тука който иска да си вземе.

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”