Adnan написа:Tinko написа:Най добре да си не изпреварвам никой... време има колкото искаш за къде сте се разбързали всички?![]()
чакай малко има случи когато времето е малко стересиращо ако жеа ти ражда какво ще направиш ?
Tinko написа:Adnan написа:Tinko написа:Най добре да си не изпреварвам никой... време има колкото искаш за къде сте се разбързали всички?![]()
чакай малко има случи когато времето е малко стересиращо ако жеа ти ражда какво ще направиш ?
Бъди оптимист, мисли си как всичко минава нормално и без теб!!!
Дай като жена ми ражда детето да остане без баща...
Tinko написа:Ти си бил голям писимист... Ако расъждаваш така, то по-добре не минавай по мост, че ако моста падне.....![]()
Квот е писано това ще стане.... и всеки случай, жена ми като влезе в болница ще седя близо до нея докато не роди, кав ще го диря по магистралите...
Adnan написа:Колега искренно ама искренно се надявам да не ти се случи това на моята глава. в онзи миг 2 мин за мене бяха 20 часа. Когато ми диганаха палката да спра в града с 160 км. дори не видях че има полицай, след като всичко свърши сам отидох и им хвърлих книжката и обясних за какво става.
Но както казвам докато не ти дойде на главата няма обястнение![]()
Дано на никой не се сучва никога
vekatap написа:gr_kanev написа:vekatap написа:абе най-добре е някой да кара пред теб и ти да се залепиш за него
и ако той излезе (по някаква си причина) извън пътя - и ти след него ?
нееее, ти като видиш че излезе, ще намалиш и няма да го последваш, точно там е идеята
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 65 госта