Каране в мъгла
- Tinko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Adnan написа:Tinko написа:Най добре да си не изпреварвам никой... време има колкото искаш за къде сте се разбързали всички?![]()
чакай малко има случи когато времето е малко стересиращо ако жеа ти ражда какво ще направиш ?
Бъди оптимист, мисли си как всичко минава нормално и без теб!!!
Дай като жена ми ражда детето да остане без баща...
- Adnan
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Tinko написа:Adnan написа:Tinko написа:Най добре да си не изпреварвам никой... време има колкото искаш за къде сте се разбързали всички?![]()
чакай малко има случи когато времето е малко стересиращо ако жеа ти ражда какво ще направиш ?
Бъди оптимист, мисли си как всичко минава нормално и без теб!!!
Дай като жена ми ражда детето да остане без баща...
Колега вервай ми няма го тоя момент като ти се обядят и кажат
: жена ти я взеха в операционната доктора го няма. Тоновете на детото изчезнаха женати и детето са в риск никой не знае къде е едиствения доктор за операция. Знем че най близкия е на 10-15 км но няма линейка да го докара.
Виж тогава как едно пежо 406 взима 36 км. за 8 мин.
- Adnan
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Tinko написа:Ти си бил голям писимист... Ако расъждаваш така, то по-добре не минавай по мост, че ако моста падне.....![]()
Квот е писано това ще стане.... и всеки случай, жена ми като влезе в болница ще седя близо до нея докато не роди, кав ще го диря по магистралите...
абре колега аз не можах да се изразя правилно. Когато жена ми я взех в болница аз я закарах личо и я оставих там. Казаха няма проблеми брато ти стой спокойно.
Ама в тоя живот няма нищо сигурно за това никога не казвай никога. Не си позволявам да карам бързо никога. Но когато се случи има навици и методи да покажеш на отсрешния, че е спешно
- Adnan
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Колега искренно ама искренно се надявам да не ти се случи това на моята глава. в онзи миг 2 мин за мене бяха 20 часа. Когато ми диганаха палката да спра в града с 160 км. дори не видях че има полицай, след като всичко свърши сам отидох и им хвърлих книжката и обясних за какво става.
Но както казвам докато не ти дойде на главата няма обястнение
Дано на никой не се сучва никога
Но както казвам докато не ти дойде на главата няма обястнение
- Tinko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Adnan написа:Колега искренно ама искренно се надявам да не ти се случи това на моята глава. в онзи миг 2 мин за мене бяха 20 часа. Когато ми диганаха палката да спра в града с 160 км. дори не видях че има полицай, след като всичко свърши сам отидох и им хвърлих книжката и обясних за какво става.
Но както казвам докато не ти дойде на главата няма обястнение![]()
Дано.. Всички живи и здрави да са...
Нищо лично колега, разбирам те на пълно прав си но в мъглата няма как да караш така... иначе в града при видимост се случва.....
- znainainai
- Автомобил: Golf4
- Двигател: MK 4 98 AHF
- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
vekatap написа:gr_kanev написа:vekatap написа:абе най-добре е някой да кара пред теб и ти да се залепиш за него
и ако той излезе (по някаква си причина) извън пътя - и ти след него ?
нееее, ти като видиш че излезе, ще намалиш и няма да го последваш, точно там е идеята
Ако не е някой камикадзе това е най-доброто решение! Скоро спусках от между тунелите София-Ботевград в адска мъгла и добре че ме изпревари един микробус да карам след него иначе имаше да си бръмча на 2ра докато ми се завие свят ! А когато има кола пред теб и спазваш необходимата дистанция видимостта е в пъти по-добра отколкото ако ти цепиш мъглата !
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”