Глоба за мръсна кола?!?
nosex написа:Eдна кола трябва да е чиста задължително отвътре!Отвън, въобще не ме еб*,
По дрехите посрещат.....! Много лошо говори това за теб. Балкански (селски) манталитет. Даже не е и селски, щото по селата метат и пред оградата на къщата хорицата.
Последна промяна от kipi на Вто 11 мар 2008 16:42, променено общо 2 пъти.
nosex написа:Eдна кола трябва да е чиста задължително отвътре!Отвън, въобще не ме еб*,
аха
и по таз логика - най важно е вкъщи да ми е чисто а пък пред вратата не не еб*
и после що свинщината е повсеместна.....?
нямам думи - баси манталитета...
камионите Ви цапали улиците - ами като видите от някой строеж как излиза кален мазен камион - ами обадете се веднага в столичен инспекторат - обещавам Ви, че няма да остане сигнала Ви непроверен и санкциониран виновника......
СТОЛИЧЕН ИНСПЕКТОРАТ
Отдел "Околна среда, чистота и инвеститорски контрол"
Началник отдел: Елисавета Благоева
тел.: 9377 502
айде малко гражданско общество вече да ставаме и да гледаме по далеч от прага на колата/къщата !!!!
само с мрънкЯне и чЕканЯ не става - действия се искат
One написа:nosex написа:Eдна кола трябва да е чиста задължително отвътре!Отвън, въобще не ме еб*,
аха
камионите Ви цапали улиците - ами като видите от някой строеж как излиза кален мазен камион - ами обадете се веднага в столичен инспекторат - обещавам Ви, че няма да остане сигнала Ви непроверен и санкциониран виновника......
СТОЛИЧЕН ИНСПЕКТОРАТ
айде малко гражданско общество вече да ставаме и да гледаме по далеч от прага на колата/къщата !!!!

lowrider написа:Закарвам си колата на автомивка вътре/вън прибирам се и я оставям пред блока, след 2ч слизам прокарвам си нежното пръстче и то милото цялото в пепел,добре че не съм си забравил шибидаха отворен та поне вътре си личеше че е чистена днес!
ммм да точно така се получава. после лек дъждец и колата е кочина. еми ще ме извиняват ама не мога всеки ден да я мия.
- trunner
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
One написа:nosex написа:Eдна кола трябва да е чиста задължително отвътре!Отвън, въобще не ме еб*,
аха
СТОЛИЧЕН ИНСПЕКТОРАТ
А някакви координати за прованса?
- icoico
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
kipi написа:One написа:nosex написа:Eдна кола трябва да е чиста задължително отвътре!Отвън, въобще не ме еб*,
аха
СТОЛИЧЕН ИНСПЕКТОРАТ
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
И като дойде инспектор и му бутнат някой лев по-чисто ли става мислите??

- The^Maniac
- Автомобил:
- Двигател:
- trunner
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Stefan написа:Коли много, хора всякакви. Може да има и такива, които си мият количките по-често отколкото се къпят, но това си е тяхна работа. Като ще им треперят толкова нека си ги вкарат и в хола, за да не се цапат
Именно, не мисля да слугувам на една кола - каквато и да е! Че била мръсна, прашна или квато щете там, кво сега, всеки ден ли да я мия? Айде на киреча, като остане време и ако е наистина мизерна ще я уважа с една мивка, ама иначе - не!
-
- Автомобил:
- Двигател:
А мръсотията по колата отде се е взела а? От улиците на бойко-педеройко. Особено зимния сезон, за 2 дни колата става на гъз. Всеки ден ли да я мия? Да плащам яко на автомивки понеже улиците в софия са по-мръсни от черни пътища? ДГД.
Колата отвътре я чистя почти всяка седмица. Отвън лятото я поддържам чиста, зимата е напълно безсмислено, особено пък комби - отзад и за един ден може да се засере тотално и номера да не се вижда. Не че не обичам да ми е чиста отвън - просто е мисия невъзможна. Тази зима я мих последно есента, и после на пролет 2 пъти.
Само стоповете и фаровете чистех зимата (почти всеки ден), номера - от дъжд на вятър, не е важен, по-добре да не се вижда много, че знаеш ли - случки разни.
Всичко друго е напълно излишен разход на време и пари.
А че пешеходец щял да се изцапа - еднакво ще се изцапа както от кола която не е мита 2 месеца, така и от такава която не е мита 3 дни. Да се сърди на бойко-медийната звезда, или на себе си ако е гласувал за него.
Колата отвътре я чистя почти всяка седмица. Отвън лятото я поддържам чиста, зимата е напълно безсмислено, особено пък комби - отзад и за един ден може да се засере тотално и номера да не се вижда. Не че не обичам да ми е чиста отвън - просто е мисия невъзможна. Тази зима я мих последно есента, и после на пролет 2 пъти.

А че пешеходец щял да се изцапа - еднакво ще се изцапа както от кола която не е мита 2 месеца, така и от такава която не е мита 3 дни. Да се сърди на бойко-медийната звезда, или на себе си ако е гласувал за него.

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”