Глоба за мръсна кола?!?

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
Gigabyte
Автомобил: neko drugo
Двигател: vaprosche

Мнениеот Gigabyte » Вто 11 мар 2008 16:16

В тая кал къде да остане чиста колата???То от камиони с кал и тн. ,които си минават без никой да ги безспокои и ръсят навсякъде и после нестига ,че дишаме тоя прах ,колите ни придобиват боя тип "камуфлаж" ,а ще глобяват даже ,че не са си свършили работата

Потребителски аватар
nosex
Вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот nosex » Вто 11 мар 2008 16:20

Eдна кола трябва да е чиста задължително отвътре! :wink: Отвън, въобще не ме еб*,

kipi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kipi » Вто 11 мар 2008 16:25

nosex написа:Eдна кола трябва да е чиста задължително отвътре! :wink: Отвън, въобще не ме еб*,

По дрехите посрещат.....! Много лошо говори това за теб. Балкански (селски) манталитет. Даже не е и селски, щото по селата метат и пред оградата на къщата хорицата.

Последна промяна от kipi на Вто 11 мар 2008 16:42, променено общо 2 пъти.

One
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот One » Вто 11 мар 2008 16:28

nosex написа:Eдна кола трябва да е чиста задължително отвътре! :wink: Отвън, въобще не ме еб*,

аха
и по таз логика - най важно е вкъщи да ми е чисто а пък пред вратата не не еб*
и после що свинщината е повсеместна.....?
нямам думи - баси манталитета...

камионите Ви цапали улиците - ами като видите от някой строеж как излиза кален мазен камион - ами обадете се веднага в столичен инспекторат - обещавам Ви, че няма да остане сигнала Ви непроверен и санкциониран виновника......

СТОЛИЧЕН ИНСПЕКТОРАТ
Отдел "Околна среда, чистота и инвеститорски контрол"
Началник отдел: Елисавета Благоева

тел.: 9377 502

айде малко гражданско общество вече да ставаме и да гледаме по далеч от прага на колата/къщата !!!!

само с мрънкЯне и чЕканЯ не става - действия се искат

kipi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kipi » Вто 11 мар 2008 16:31

One написа:

аха

камионите Ви цапали улиците - ами като видите от някой строеж как излиза кален мазен камион - ами обадете се веднага в столичен инспекторат - обещавам Ви, че няма да остане сигнала Ви непроверен и санкциониран виновника......

СТОЛИЧЕН ИНСПЕКТОРАТ

айде малко гражданско общество вече да ставаме и да гледаме по далеч от прага на колата/къщата !!!!

:!: :idea: :!: :idea: :!: :idea: :!: :idea: :!:

Потребителски аватар
lowrider
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот lowrider » Вто 11 мар 2008 16:49

Закарвам си колата на автомивка вътре/вън прибирам се и я оставям пред блока, след 2ч слизам прокарвам си нежното пръстче и то милото цялото в пепел,добре че не съм си забравил шибидаха отворен та поне вътре си личеше че е чистена днес!

Потребителски аватар
nosex
Вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот nosex » Вто 11 мар 2008 16:58

kipi, тия удивителни ги бий на някой друг, батко, не на мен 8)
One, изразих мнение (лично), не съм желал лекции относно манталитета ми :wink:

Потребителски аватар
go6u
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот go6u » Вто 11 мар 2008 18:27

lowrider написа:Закарвам си колата на автомивка вътре/вън прибирам се и я оставям пред блока, след 2ч слизам прокарвам си нежното пръстче и то милото цялото в пепел,добре че не съм си забравил шибидаха отворен та поне вътре си личеше че е чистена днес!

ммм да точно така се получава. после лек дъждец и колата е кочина. еми ще ме извиняват ама не мога всеки ден да я мия.

Потребителски аватар
trunner
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот trunner » Вто 11 мар 2008 18:50

One написа:

аха

СТОЛИЧЕН ИНСПЕКТОРАТ

А някакви координати за прованса?

Потребителски аватар
icoico
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот icoico » Вто 11 мар 2008 19:01

kipi написа:
One написа:

аха

СТОЛИЧЕН ИНСПЕКТОРАТ

:!: :idea: :!: :idea: :!: :idea: :!: :idea: :!:

И като дойде инспектор и му бутнат някой лев по-чисто ли става мислите?? :idea:

Потребителски аватар
The^Maniac
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот The^Maniac » Вто 11 мар 2008 19:10

Аз моята я мия всяка седмица отвътре на автомивка. Отвън я мия веднъж в месеца на ОМВ с водоструйката за 1лв, колкото да сваля тинята и на следващия ден е същата. В София е такава кочина, че не виждам смисъл отвън да я мия въобще.

Потребителски аватар
Stefan
R.I.P Madcap
Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
Двигател:

Мнениеот Stefan » Вто 11 мар 2008 19:18

Коли много, хора всякакви. Може да има и такива, които си мият количките по-често отколкото се къпят, но това си е тяхна работа. Като ще им треперят толкова нека си ги вкарат и в хола, за да не се цапат :dontknow:

Потребителски аватар
trunner
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот trunner » Вто 11 мар 2008 19:51

Stefan написа:Коли много, хора всякакви. Може да има и такива, които си мият количките по-често отколкото се къпят, но това си е тяхна работа. Като ще им треперят толкова нека си ги вкарат и в хола, за да не се цапат :dontknow:

Именно, не мисля да слугувам на една кола - каквато и да е! Че била мръсна, прашна или квато щете там, кво сега, всеки ден ли да я мия? Айде на киреча, като остане време и ако е наистина мизерна ще я уважа с една мивка, ама иначе - не!

psstv18rp
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот psstv18rp » Сря 12 мар 2008 11:19

А мръсотията по колата отде се е взела а? От улиците на бойко-педеройко. Особено зимния сезон, за 2 дни колата става на гъз. Всеки ден ли да я мия? Да плащам яко на автомивки понеже улиците в софия са по-мръсни от черни пътища? ДГД.

Колата отвътре я чистя почти всяка седмица. Отвън лятото я поддържам чиста, зимата е напълно безсмислено, особено пък комби - отзад и за един ден може да се засере тотално и номера да не се вижда. Не че не обичам да ми е чиста отвън - просто е мисия невъзможна. Тази зима я мих последно есента, и после на пролет 2 пъти. :-) Само стоповете и фаровете чистех зимата (почти всеки ден), номера - от дъжд на вятър, не е важен, по-добре да не се вижда много, че знаеш ли - случки разни. :-) Всичко друго е напълно излишен разход на време и пари.

А че пешеходец щял да се изцапа - еднакво ще се изцапа както от кола която не е мита 2 месеца, така и от такава която не е мита 3 дни. Да се сърди на бойко-медийната звезда, или на себе си ако е гласувал за него. :-)

Потребителски аватар
lowrider
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот lowrider » Сря 12 мар 2008 14:34

зимата задължително на 2 седмици поне я миех външно, с тези неща които ръсят асфалта не искам да ми се разяде колата...

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”